Tweede golf: hier vind je alles over corona en retail

covid-19

De tweede golf van het coronavirus is inmiddels een feit. Landelijk zijn opnieuw beperkingen ingesteld en consumenten doen nog steeds veel aankopen via het online kanaal. De afgelopen paar maanden hebben we veel geschreven over corona in relatie tot online retail. Mocht je die informatie toen gemist hebben of niet nodig hebben gehad, hieronder een kort overzicht van onze content.

Bezoekersaantallen retailwebsites tijdens corona

Benieuwd naar de ontwikkeling in het websiteverkeer tijdens de coronamaanden in Nederland (vanaf maart 2020). Deze Corona Websitebezoek Monitor van het Centre for Market Insights van de HvA de laat dit voor 54 detailhandel- en dienstensectoren zien en wordt elke maand bijgewerkt met de meest actuele cijfers.

Bekijk het dashboard van de Corona Websitebezoek Monitor

Veelgestelde vragen

Wij kregen veel vragen van leden. Die vragen hebben we gebundeld op onze FAQ-pagina. Mis je nog vragen en antwoorden of zie je iets dat niet klopt? Laat het ons weten op .  

Ga naar de veelgestelde vragen

Ben je een consument en heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden over het coronavirus in relatie tot online winkelen.

Video's over de veelgestelde vragen 

Klik op onderstaande afbeelding om naar onze YouTube-afspeellijst te gaan

Artikelen over corona

Kijk hier voor een actueel overzicht van de artikelen die we schreven over corona en de impact op online retail.

Ga naar het nieuwsoverzicht