Begrip voor extra drukte in de e-commercesector

Uitingen campagne op social media

Met de televisiecampagne “1,5 miljoen pakketjes per dag” vraagt Thuiswinkel.org de consument om waardering en begrip tijdens deze extreem drukke coronatijden. De consument kan het vanachter zijn laptop niet zien, maar door enorme groei van online bestellingen bezorgen we momenteel ruim 1,5 miljoen pakketjes per dag.

De campagne is te zien bij de Nederlandse Publieke Omroep dankzij een gratis aanbod van de Ster voor brancheverenigingen. Daarnaast is de video veel op social media te zien. Veel aangesloten webshops en business partners van Thuiswinkel.org en vervoerders hebben de video gedeeld. “Dank aan iedereen die de video heeft gedeeld en mooi om te zien dat de reacties ook begripvol zijn”, zegt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org.

Uitingen op social media

Uitingen social media

 
 
 
 
 

Bekijk de campagnevideo

(Lees het transcript of download de ondertiteling)

Meer weten? 

Lees hier het persbericht

Alles over het coronavirus en e-commerce  

Wij zijn benieuwd welke issues omtrent het coronavirus leven bij onze leden, zodat we deze mee kunnen nemen in onze gesprekken met Den Haag. Als belangenbehartiger voor de e-commercesector zijn wij daarom op zoek naar signalen die jij als een misstand ervaart. Denk daarbij aan leveranciers die het je lastiger maken, processen bij en beleid van de overheid of het ontbreken van handhaving. Je kunt contact met ons opnemen via 
Voor meer informatie over de impact van het coronavirus op de retailsector, verwijzen we je graag door naar onze overzichtspagina. 

Lees alles over het coronavirus en e-commerce