1 april 2020
Persbericht

Shopping Talk verplaatst naar 8 december

Digitale toppers komen samen in Utrecht

Shopping Talk

Het nieuwe evenement Shopping Talk is verplaatst naar 8 december. Gamechangers en changemakers ontmoeten elkaar die dinsdag in het Beatrix Theater Utrecht, voor de beste sprekers, netwerken op hoog niveau en advies op maat.

Shopping Talk is een nieuw exclusief event voor de Nederlandse digital commerce top. De eerste editie stond aanvankelijk gepland op 19 mei, maar door de coronacrisis zien organisatoren BBP Media en Thuiswinkel.org zich genoodzaakt tot uitstel: 8 december is de dag!

Shopping Talk is het antwoord op een veel gehoorde wens uit de markt en een concrete behoefte: een high level event over digital commerce in Nederland.

Shopping Talk is bedoeld voor digital commerce professionals met eindverantwoordelijkheid bij leden van Thuiswinkel.org of bij de 250 bedrijven uit de Twinkle100. Ook experts van ShoppingTomorrow zijn genodigd voor het kosteloze event. Ambitieuze e-commerce professionals die niet tot bovenstaande doelgroepen behoren kunnen een ‘request to join’ indienen op www.shoppingtalk.nl. Daar zal de komende tijd meer bekend worden gemaakt over het programma.

Contact

Heb je vragen over Shopping Talk 2020? Kijk dan voor meer informatie op de website: www.shoppingtalk.nl. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met de organisatie op te nemen.