NIEUW EVENT! Shopping Talk

Hét event voor de top van de Nederlandse digital commerce

Shopping Talk event

BBP Media en Thuiswinkel.org presenteren een nieuw evenement voor de Nederlandse digital commerce top: Shopping Talk. De crème de la crème onder de vakgenoten komt op 8 december bijeen in het Beatrix Theater om kennis te delen. Hoofdingrediënten van dit innovatieve event in Utrecht: exclusieve content, netwerken op hoog niveau en 1 to 1 meetings.

Matchmaking en netwerken

Ontmoet gamechangers en changemakers op dit nieuwe exclusieve event in Utrecht. Speciaal voor de bezoekers vindt er matchmaking plaats. Dit houdt in dat je één-op-één afspraken hebt, geheel op maat van jouw wens. Als retailer bezoek je dit evenement gratis. Dien een ‘request to join’ in en geef jouw voorkeuren door. Voldoe je aan de criteria? Dan word je gematcht aan een leverancier én bezoek je Shopping Talk gratis.

Exclusieve content

Behoor jij tot de top van de branche? Dan hebben wij een topprogramma voor jou. Shopping Talk heeft een sterk inhoudelijk congresprogramma met sprekers die jou inspireren. Naast twee high level keynotes, is het break-outprogramma speciaal geselecteerd voor high level bezoekers met een hoog kennisniveau binnen digital commerce.

Event bijwonen?

Wil jij dit event niet missen? Dien dan nu een ‘request to join’ in en bezoek Shopping Talk gratis. Deelnemers voldoen aan de volgende criteria: je bent budgetverantwoordelijk/senior management binnen digital commerce (lid bij Thuiswinkel.org) en je participeert in de 1 to 1 meetings.

Ticket aanvragen voor Shopping Talk