Onze evenementen in 2020

evenementen 2020

Ook dit jaar organiseren we weer allerlei evenementen waar we kennis delen en netwerken mogelijk maken. Daarmee proberen we je up-to-date te houden in een snel veranderende e-commercemarkt. Met de Webwinkel Vakdagen net achter de rug, geven we je alvast een overzicht van de rest van de evenementen gedurende dit jaar. Zet deze dus alvast in je agenda!

26 maart: Shopping Awards

Op 26 maart zullen de Shopping Awards weer uitgereikt worden. Alle bedrijven die kans wilden maken op de felbegeerde prijs zijn aangemeld en er kan nu gestemd worden. Wie verdient volgens jou de award voor categorieën zoals eten en drinken, schoenen of vakanties en vrije tijd? Daarnaast is er ook een vakjury die prijzen zal uitreiken. Een ervaren jury buigt zich over de kandidaten voor deze Shopping Awards Vakprijzen. Tijdens het gala op 26 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk horen we wie de winnaars zijn! Wil je daarbij zijn? Je kunt je aanmelden via shoppingawards.nl.

15 april: ShoppingTomorrow de Kick-off

Op 15 april wordt het nieuwe ShoppingTomorrow-onderzoeksjaar afgetrapt. Bij NBC in Nieuwegein zullen hosts, voorzitters en experts verwelkomd worden voor een eerste ontmoeting en maken zij een start met het onderzoek. Ook dit jaar betreden er weer interessante keynotes het podium. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het nieuwe onderzoeksjaar? Meld je dan aan als expert via shoppingtomorrow.nl/aanmelden.

16 september: Shopping Time

Op 16 september vindt Shopping Time plaats bij NBC in Nieuwegein. Dit is de laatste plenaire dag voor ShoppingTomorrow-deelnemers voordat de uiteindelijke onderzoeksresultaten opgeleverd worden in de vorm van een bluepaper. De expertgroepen krijgen die dag de ruimte om aan hun bluepaper te werken. Bovendien staan er interessante keynotes op het programma. Shopping Time is alleen toegankelijk voor deelnemers van het ShoppingTomorrow-programma.

29 oktober: Shopping Today

Hét e-commercekennisevent van de Benelux vindt dit jaar plaats op 29 oktober. Shopping Today zal je ook dit jaar weer helpen bij de voorbereiding op een digitale toekomst. Het programma wordt gevuld met interessante keynotes en sprekers. Bovendien delen de ShoppingTomorrow-expertgroepen hun eindresultaten tijdens dit event. Later dit jaar volgt er meer informatie over de precieze inhoud en de locatie. Wil je de presentaties van de vorige editie nog eens bekijken? Dat kan via shoppingtoday.nl/presentaties.

8 december: Shopping Talk (NIEUW)

Op 8 december zal er een heel nieuw evenement plaatsvinden: Shopping Talk! Dit high-level evenement is exclusief voor genodigden. Naast kennis opdoen en netwerken zijn er ook mogelijkheden voor kwalitatieve 1-to-1 meetings. Binnenkort zullen we meer details over de inhoud van het congres en de locatie delen, dus houd de website in de gaten: shoppingtalk.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom de evenementen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en zorg dat je updates krijgt over de evenementen, maar ook over ander e-commercenieuws, wet- en regelgeving, onze producten en diensten, onderzoeken en cijfers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief