23 januari 2020

Leer profiteren van de groeiende b2b-markt tijdens de Webwinkel Vakdagen

b2b

De b2b-markt blijft maar groeien. Maar hoe profiteer je als organisatie van deze groei? Na het succes van de B2B Dome tijdens Shopping Today op 19 september zijn er ook tijdens de Webwinkel Vakdagen meerdere presentaties gericht op b2b te bezoeken. Zo presenteren de expertgroepen Next Level B2B E-commerce, Brands Direct en 2B Food over dit onderwerp en delen zij nieuwe inzichten aan de hand van hun onderzoeksresultaten. Lees hier wat je kunt verwachten van deze presentaties.

Brands Direct: vijf kenmerken van directe organisaties

Wim La Haye en Axel Augustinus presenteren donderdag 30 januari namens de expertgroep Brands Direct. Tijdens deze presentatie wordt er antwoord gegeven op de vraag wat b2b-bedrijven nu succesvol maakt. Het “direct gaan” wordt geanalyseerd op het gebied van propositie, marketing en het prijsbeleid van deze directe organisaties. Wim en Axel delen vijf kenmerken waar succesvolle direct-to-consumer organisaties aan voldoen.

2B Food: opschudding in food-commerce

De experts van 2B Food zijn de afgelopen maanden aan de slag gegaan met de belangrijkste, toekomstige food-commerce ontwikkelingen. Martin van Dam deelt deze ontwikkelingen met je. Je komt te weten welke trends de meeste impact hebben op de keten, of de markt ‘disrupted’ wordt door nieuwe verdienmodellen en wat platformen gaan betekenen voor de foodsector. Martin deelt tips en praktijkvoorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt.

Next Level B2B E-commerce: profiteren van b2b-groeipotentieel

Als het gaat over b2b kan de expertgroep Next Level B2B E-commerce natuurlijk niet ontbreken. Welke stappen moet je zetten om maximaal van het groeipotentieel in b2b-e-commerce te kunnen profiteren? De expertgroep is tijdens de expertgroepmeetings met verschillende zaken bezig geweest, zoals strategie, klantinzicht, technologie en data. Bart Zegers zal op woensdag 29 januari de inzichten presenteren die tijdens deze expertgroepmeetings zijn verkregen.

Meld je aan!

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020 en zet 29 en 30 januari 2020 in je agenda!

Gratis aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen