Doe mee met de e-commercepubquiz van het jaar!

Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020

Op 29 januari 2020 is het weer tijd voor de jaarlijkse Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie in Media Plaza te Utrecht. Dit jaar bestaat online winkelen 25 jaar in Nederland en de receptie vormt een mooie gelegenheid om dit te vieren met een vernieuwd programma. Weet jij alles over e-commerce? Test dan samen met je e-commercevakgenoten je kennis!

Dé e-commercepubquiz van het jaar

We gaan even terug in de tijd, naar de jaren ‘90. Het tijdperk dat online winkelen in Nederland gestart is. Welke pure players startten hun onderneming in dit tijdperk? En welke gadgets uit de jaren ‘90 herken jij nog? We maken een reis door de tijd tijdens de pubquiz. Ben jij echt op de hoogte van alle feitjes? Test dan samen met ruim 400 e-commercevakgenoten je kennis in een tot bruin café omgetoverd Media Plaza en wie weet win jij met je team de eerste editie van de e-commercepubquiz.

25 jaar online winkelen in Nederland

Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, gaf samen met historicus Wilbert Schreurs in november 2019 het boek over 25 jaar online winkelen in Nederland uit. Het boek geeft een compleet overzicht over alle ontwikkelingen binnen de Nederlandse e-commercegeschiedenis en zal de basis vormen voor de pubquiz. Bezoek jij de Nieuwjaarsreceptie? Dan ontvang je een eigen exemplaar mee naar huis.

Wil jij de e-commercepubquiz niet missen?

Wil jij de pubquiz winnen? Meld je dan nog snel aan voor de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie! De receptie is gratis en exclusief te bezoeken voor leden en business partners van Thuiswinkel.org, experts, hosts en voorzitters van ShoppingTomorrow, docenten en coaches van e-Academy en stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Meld je nu gratis aan!