Bepaal je programma voor de Webwinkel Vakdagen

Webwinkel vakdagen

Het nieuwe jaar is nu echt begonnen. Waar je voor de jaarwisseling misschien nog druk was met het afronden van de laatste dingen voor 2019, is er nu hopelijk weer ruimte om je te laten inspireren en kennis op te doen. Op 29 en 30 januari 2020 kun je dat doen tijdens de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Het programma is al bekend, dus bekijk alvast welke presentatie je niet wil missen!

Keynotesprekers

Ook dit jaar zullen er weer interessante keynotesprekers het podium bestijgen. Zo geeft Roelant Prins je op woensdag een kijkje in de keuken van Adyen en vertelt Colette Cloosterman-Van Eerd over de groei van familiebedrijf Jumbo. Huub Vermeulen (bol.com), Annemarie Buitelaar (Marktplaats) en Jan Saan (CM.com) delen op donderdag hun verhalen. Ook heeft het publiek dit jaar een keynotespreker mogen kiezen: Jurjen Jongejan van ISM e-Company onthult op woensdag hoe je je rendement op marketplaces kunt verdubbelen.

Presentaties van Thuiswinkel.org

Namens Thuiswinkel.org staan er dit jaar drie sprekers op het programma. Collega Alicja van Ewijk vertelt je alles over het reduceren van de CO2-impact van jouw bezorging en over onze Bewust Bezorgd-rekentool. Martin Van Kranenburg, expert in de e-Academy e-learning Conversion Rate Optimization, weet hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden. Hij leert je hoe je de zeven overtuigingstechnieken van Robert Cialdini kunt herkennen en toepassen. Niet in de laatste plaats zal Schelte Meinsma samen met zijn collega Froucke Strijker, beiden expert in de e-learning Performance-based Marketing, je helpen bij het kiezen van de ideale kanalenmix. 

ShoppingTomorrow-experts delen onderzoeksresultaten

Vanuit onderzoeksplatform ShoppingTomorrow presenteren alle expertgroepen de resultaten van hun onderzoek. De onderwerpen van de expertgroepen lopen uiteen van conversion rate optimization tot blockchain, dus er zit gegarandeerd een onderwerp bij wat je aanspreekt. Op beide beursdagen zijn er presentaties van expertgroepen.

Ben je nog niet aangemeld?

Doe dat dan meteen! Een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen is helemaal gratis. We vinden het leuk om je daar te ontmoeten. Je kunt ons vinden bij standnummer 148. Zien we je daar?

Gratis aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen of bekijk het hele programma.