Save the date: Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 januari 2020

Webwinkel Vakdagen 2020

Het wordt alweer de veertiende editie: de Webwinkel Vakdagen 2020. Het grootste e-commerce-event van de Benelux trok vorig jaar een recordaantal van meer dan 12.000 bezoekers. De twee beursdagen zitten ook dit jaar weer vol met inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Wil jij meer rendement halen uit je online activiteiten? Zet dan 29 en 30 januari 2020 alvast in je agenda!

Tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce centraal. Onze branche blijft groeien en nieuwe digitale technologieën transformeren de samenleving. Ook de manier van consumeren verandert daardoor. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat je bij kunt blijven en kunt blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument? In de lezingzalen komen vragen uit de dagelijkse praktijk aan bod, waarbij direct toepasbare tips gedeeld worden. In de keynotezaal gaan de sprekers dieper in op vraagstukken rondom visie en langetermijnstrategieën.

Kom ook bij ons langs

Ook dit jaar zijn wij er weer partner van de Webwinkel Vakdagen. Tijdens de beursdagen kun je ons vinden bij stand 148. De Thuiswinkel.org-stand is de ontmoetingsplek voor al onze relaties. Dus kom langs en ontmoet niet alleen ons, maar ook onze andere partners onder het genot van een kopje koffie!

Wil jij erbij zijn?

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020 en zet 29 en 30 januari 2020 in je agenda!