Save the date! Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020

Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020

Op 29 januari 2020 vindt de jaarlijkse Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie weer plaats tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Combineer dus een bezoekje aan de beurs met onze gezellige receptie en proost met ruim 500 e-commerceprofessionals op een succesvol nieuw (e-commerce)jaar.

Jubileumeditie

Zoals elk jaar blikken we tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie vooruit naar wat het nieuwe jaar ons brengen zal. Welke stappen zet Thuiswinkel.org als belangenvereniging en welke e-commercetrends komen onze kant op? Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat je met je vakgenoten kunt proosten op een succesvol 2020. En dit wordt sowieso een speciaal jaar voor Thuiswinkel.org, want dan bestaat de organisatie alweer twintig jaar. Deze mijlpaal laten we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan, maar het precieze programma houden we nog even geheim ...

Inspirerend programma & netwerkborrel

Net als tijdens de voorgaande edities stellen we ook dit keer natuurlijk weer een inspirerend programma samen. Zo stonden Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely en Floris van Bommel al eens op het podium tijdens de receptie. Houd dus onze eventagenda en LinkedIn-pagina in de gaten voor updates rondom de nieuwjaarsreceptie.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020 niet missen? Meld je dan snel aan! De receptie is gratis en exclusief te bezoeken voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Meld je nu aan