11 september 2019

De laatste meters tot Shopping Today

Logo Shopping Today

Nog een week en dan is het zover: het e-commercekennisevent van het jaar vindt weer plaats. Shopping Today belooft weer een inspirerende dag te worden. Ook de collega’s van Thuiswinkel.org delen graag hun kennis met jou. Jurist Vincent Romviel neemt je mee in de laatste belangrijke ontwikkelingen van de e-commerce wet- en regelgeving en Jacqueline van der Burg neemt je mee naar de feestdagen. Hoe maak je een succes van deze drukke periode?

Ontwikkelingen wet en regelgeving

Riff

 In deze sessie geeft Vincent de belangrijkste juridische tips voor webwinkeliers. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als garantie en privacy, maar ook aan regels die gelden tussen platformen en de verkopers daarop. Uiteraard is er tijdens en na de presentatie voldoende ruimte voor vragen.

Bezoek de sessie van Vincent om 14.10 uur in Silo 0

Zo maak je een succes van de feestdagen!

Riff

De consument kiest steeds meer voor het gemak van online winkelen, ook als het gaat om cadeautjes shoppen tijdens de feestdagen. De drukte in deze periode – die nog eens versterkt wordt door internationale koopdagen zoals Black Friday – zorgt voor een fantastische omzet boost, maar soms ook voor uitdagingen om alles naar tevredenheid bij de consument geleverd te krijgen. In deze presentatie krijg je 5 tips van Jacqueline om je goed voor te bereiden op de feestdagenperiode.

Bezoek de sessie van Jacqueline om 14.50 uur in Kalvermelk 2C

Meld je aan voor Shopping Today

Wil je ook aanwezig zijn op hét e-commercekennisevent van het jaar? Meld je nu aan voor Shopping Today op 19 september. Leden van Thuiswinkel.org ontvangen twee gratis kaarten (à €395,-) per bedrijf en business partners (pakket 1) van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart per bedrijf plus €200,- korting op de extra toegangskaarten.

Meld je nu aan