Aftellen naar Shopping Today

Blog van Milou Swens

Future, Shopping Today, Marketplaces, b2b, customer journey

De combinatie van een fijne sfeer, blije bezoekers en een inspirerend programma is wat Shopping Today voor mij elke keer weer tot een succes maakt. Na meer dan zes maanden voorbereiden is het elke keer weer geweldig om te zien dat het event naar wens verloopt. Meer dan 1400 e-commerceprofessionals die praktische informatie halen uit de keynotepresentaties en parallelsessies en die gezellig en ongedwongen met elkaar netwerken. Het geeft mij een trots gevoel dat wij dat dan allemaal hebben kunnen faciliteren met een geslaagd evenement.

Elk jaar gaan mijn collega Marleen en ik samen met het team van BBP Media de uitdaging weer aan om Shopping Today nóg beter maken dan de laatste editie. Ook dit jaar hebben we weer een groot aantal vernieuwende aspecten kunnen toevoegen aan ons mooie programma. Wat te denken van de B2B-Dome, waarin je in een dag wordt bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen in de zakelijke markt? En met onze (inter)nationale topsprekers en natuurlijk de tussentijdse resultaten van de expertgroepen uit ons onderzoeksplatform ShoppingTomorrow is er voor retailers, brands, consultants, leveranciers en zelfs het onderwijs ook meer dan genoeg te beleven. Van ‘user experience’ tot ‘circulaire economie’ en van ‘people-based marketing’ tot ‘lifelong learning’, er is voor ieder wat wils.

Kortom, ik kijk weer enorm uit naar Shopping Today, hét e-commercekennisevent van het jaar, en ik hoop jullie ook. Zien we elkaar op 19 september bij DeFabrique in Utrecht?

Meld je aan voor Shopping Today

Wil je ook aanwezig zijn op hét e-commercekennisevent van het jaar? Meld je nu aan voor Shopping Today op 19 september. Leden van Thuiswinkel.org ontvangen twee gratis kaarten (à €395,-) per bedrijf en business partners (pakket 1) van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart per bedrijf plus €200,- korting op de extra toegangskaarten.

Meld je nu aan