Trends in food-commerce

Afbeelding van etenswaren op een tafel

Wat zijn de belangrijkste, toekomstige food-commerce ontwikkelingen en hoe richt je daar een optimaal netwerk voor in? Het is de vraag die expertgroep 2B Food van ShoppingTomorrow bezighoudt. Tijdens een paneldiscussie op Shopping Today o.l.v. Martin van Dam wordt er alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Wat staat de sector te wachten?

Al eerder deed de 2B Food-expertgroep onderzoek voor ShoppingTomorrow. Er werd gekeken naar het ideale bezorgmodel in 2B Food waarbij een toekomstbestendig model bedacht werd voor het bestellen en bezorgen van voeding en dranken aan professionele gebruikers. Naast deze ontwikkeling zijn er meer trends die food-commerce bezighouden. Welke zijn dat en wat brengen ze teweeg? Wat wordt de impact van e-commerce, marketplaces en nieuwe logistieke oplossingen? En die van blurring binnen foodretail en foodservice? Ook worden vraagstukken over hoe je het netwerk voor voorraad en bezorging optimaal kunt inrichten en hoe de rolverdeling in de keten verschuift besproken. Martin van Dam, directeur bij GROUP7, leidt de paneldiscussie met Arjan Wiertz van Coca Cola en Fabienne Linschoten van Makro, waarin antwoorden gezocht wordt op deze vragen.

Gratis kaart(en) voor leden en business partners

Mis deze presentatie niet en meld je nu aan voor Shopping Today op 19 september. Leden van Thuiswinkel.org ontvangen twee gratis kaarten (t.w.v. €395,-) per bedrijf, business partners (pakket 1) van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart (t.w.v. €395,-) per bedrijf en €100,- korting op de extra toegangskaarten.

Meld je hier aan