Van waste of time, naar time well spent

Afbeelding van een opengeklapte laptop

Terwijl je het internet afstruint naar die ene, mooie spijkerbroek, word je steeds afgeleid door verschillende pop-ups met boeken. Irritant natuurlijk, maar eigenlijk ook wel weer handig aangezien je het boek dat op je nachtkastje ligt al bijna uit hebt. Online advertising wordt door consumenten nog vaak gezien als een noodzakelijk kwaad of afleiding van wat zij daadwerkelijk online komen doen. En merken en publishers voegen vaak juist meer dan minder prikkels (en dus afleiding) toe aan de gebruikerservaring.

Keuzestress verlagen

Martijn van Geelen van Marktplaats/2dehands laat tijdens zijn sessie bij Shopping Today zien dat dit ook anders kan. Hij deelt zijn visie over de belangrijke rol die merken en marketeers kunnen spelen in het vergroten van het succes van consumenten, bijvoorbeeld door hun keuzestress te verlagen. Dit doet hij door te werken met slimme combinaties van relevante boodschappen. Op die manier brengen consumenten niet méér, maar juist minder tijd door op het platform. Goeie advertising leidt hen immers sneller naar hun doel. 

Over Martijn van Geelen

Martijn van Geelen heeft ervaring opgedaan bij verschillende technologiebedrijven. Sinds 2016 is hij werkzaam bij Marktplaats/2dehands, waar hij als commercieel directeur verantwoordelijk is voor de samenwerking met adverteerders en professionele verkopers op de populaire handelsplatformen in Nederland en België. 

Gratis kaart(en) voor leden en business partners

Mis deze presentatie niet en meld je nu aan voor Shopping Today op 19 september. Leden van Thuiswinkel.org ontvangen twee gratis kaarten (t.w.v. €395,-) per bedrijf, business partners (pakket 1) van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart (t.w.v. €395,-) per bedrijf en €100,- korting op de extra toegangskaarten.

Meld je hier aan