“Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties”

King Business Software logo

King Business Software ondersteunt al 38 jaar ondernemers bij het automatiseren van hun financiële- en logistieke bedrijfsprocessen. Om meer voet aan de grond te krijgen binnen de e-commercebranche, zijn ze eerder dit jaar business partner geworden van Thuiswinkel.org. We spraken hierover met commercieel manager Gerdien Blokhuis, waarbij ze meer vertelde over de toekomstplannen van King en praktische adviezen aan webwinkeliers gaf. “Denk bij je betaalmethoden bijvoorbeeld ook aan Tikkie voor bedrijven. Hiermee zorg je voor snelle betalingen én blije klanten.”

De reden waarom King Business Software al bijna vier decennia haar klanten succesvol verder helpt met diensten als voorraadadministratie, projectenadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, is duidelijk: “Onze dienstverlening kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Wij verdiepen ons in de situatie van ondernemers en bieden daarvoor duurzame oplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support, denkt mee over de toekomst van je bedrijf en bouwt aan een langdurige relatie.”

Unieke totaaloplossing

Waarmee King zich ook nog onderscheidt van de concurrentie, is het aanbieden van een unieke totaaloplossing voor magazijnautomatisering. “Dit is een compleet warehouse management-systeem, geïntegreerd in ons ERP-pakket, dat organisaties kunnen gebruiken voor de ondersteuning van hun processen”, vertelt Gerdien. “Dit is onder andere ideaal voor handelsbedrijven met een webshop en magazijn.”

Dat de betrouwbare en persoonlijke dienstverlening samen met het aanbieden van een kwalitatief sterk product een gouden combinatie is, blijkt wel uit het feit dat King eerder dit jaar door het gerenommeerde erpoverzicht.nl is uitgeroepen tot leverancier van de maand. 

Oog voor de toekomst

Dergelijke successen rondom de huidige bedrijfsvoering weerhouden King er natuurlijk niet van om te kijken op welke manier het bedrijf verder kan groeien en zo ook in de toekomst succesvol kan zijn. “Op dit moment zijn we hard aan de weg aan het timmeren op het gebied van apps”, vertelt Gerdien. “In de afgelopen maanden zijn er verschillende apps gelanceerd die King-gebruikers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier spelen we in op het toenemende gebruik van mobiele apparaten. De apps sluiten aan bij de software die King aanbiedt en zorgen voor tijdsbesparing, foutreductie en efficiënter werken.”

Gerdien vervolgt: “Daarnaast zijn we bezig met een aantal projecten om het betaalgemak uit te breiden. Je kunt nu al een betaallink opnemen op  facturen, dit willen we ook bij aanmaningen. Het sturen van betaalverzoeken vanuit openstaande posten of de CRM-app via onze partners Tikkie en Buckaroo is deels gerealiseerd en wordt verder uitgewerkt

Praktische tips

Tot slot heeft Gerdien nog drie tips waar webwinkeliers vandaag nog mee aan de slag kunnen gaan: “Je moet altijd de actuele voorraad hebben in je webshop. Zorg er daarom voor dat bestellingen in je webwinkel direct worden verwerkt in je voorraadadministratie. Daarnaast doe je er goed aan om je magazijn te automatiseren. Hierdoor krijg je minder voorraadverschillen, kun je betere controles uitvoeren, voorkom je dubbel werk en blijft je voorraadadministratie altijd up-to-date. Ten slotte raad ik iedereen aan om Tikkie voor bedrijven op te nemen in betaalmethoden die je aanbiedt. Op deze manier krijg je sneller betaald en bied je je klanten een grote mate van gemak door ze digitaal een betaalverzoek te sturen. Uiteraard staan wij bij King Business Software klaar om je bij deze of andere kwesties rondom financiële en logistieke bedrijfsprocessen van dienst te zijn.”

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:

  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews

Word ook business partner