Nieuw bij Shopping Today: veel aandacht voor b2b commerce

Shopping Today logo

Dit jaar besteden we extra aandacht voor b2b op Shopping Today. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld de B2B-Dome! In deze aparte ruimte is de hele dag speciale aandacht voor b2b-webwinkels. Je ontvangt hier praktische tips en je leert er wat de laatste trends zijn op het gebied van b2b-commerce. Zien we jou in de B2B-Dome?

Steeds grotere b2b-markt

We merken dat steeds meer webwinkels ook aan zakelijke klanten verkopen. We willen hier daarom dit jaar extra aandacht aan besteden. Voor de 1.400 bezoekers van Shopping Today hebben we om die reden dit jaar voor het eerst een apart programma voor iedereen in de b2b-markt. Niemand minder dan Signify (voorheen Philips) staat als keynotespreker op het programma en er is een complete parallelronde (vijf tracks) ingericht die zich toespitst op de b2b-bedrijven.

B2b-paralleltracks

Tijdens de b2b-paralleltracks kun je onder andere luisteren naar presentaties vanuit de drie expertgroepen van ShoppingTomorrow:

  • PRIMEUR: B2b Markt Monitor van Thuiswinkel.org in samenwerking met PostNL door Multiscope
  • 2BFood door Group7 en PostNL
  • Brands Direct door Magnus en Bluebird Day
  • Next Level b2b E-commerce door De Nieuwe Zaak
  • Online b2b-markt door Diana Klok, Director b2b Albert Heijn

Primeur: B2b Markt Monitor

En als klap op de vuurpijl worden dit jaar voor het eerst de cijfers gepresenteerd van de nieuwe B2b Markt Monitor van Thuiswinkel.org i.s.m. PostNL door Multiscope.

Kortom, tijdens Shopping Today is er genoeg inspiratie, ook voor iedereen die zich bezighoudt met b2b-e-commerce!

Noteer 19 september in je agenda en meld je meteen aan.

Gratis Shopping Today-kaart(en) voor leden en business partners

Leden van Thuiswinkel.org ontvangen twee gratis kaarten (t.w.v. €395,-) per bedrijf, business partners (pakket 1) van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart (t.w.v. €395,-) per bedrijf en €100,- korting op de extra toegangskaarten voor Shopping Today 2019.

Meld je hier aan