Alles wat je wil weten over afgelopen Thuiswinkel Ledenfestival

flyers ledenfestival bij vaas bloemen

Dit jaar vond het allereerste Thuiswinkel Ledenfestival plaats. Bij strandtent Down Under in Nieuwegein kwamen ruim 100 leden en business partners samen om te netwerken en te leren van inspirerende sprekers. We leerden onder andere over zeilen, digitale analytics, personalisatie, duurzaamheid en psd2. Hieronder vind je de hoogtepunten.

De dag startte met de Algemene Ledenvergadering waarin de resultaten van afgelopen jaar werden gedeeld. Het ledenfestival werd vervolgens om 15.00 uur afgetrapt door Thuiswinkel.org-directeur Wijnand Jongen. Hij heette de bezoekers welkom en vertelde onder andere waar Thuiswinkel.org op dit moment mee bezig is. We maken ons op voor een mooie zomer, maar ook voor een inspirerend najaar waarin verschillende evenementen op ons af gaan komen. Denk bijvoorbeeld aan Shopping Today, het grootste e-commercekennisevent van Nederland, op 19 september.

Wijnand liet ook voor het eerst de Thuiswinkel Widget aan het grote publiek zien. In de Thuiswinkel Widget is alle informatie over je website die vertrouwen uitstralen op één plek verzameld, waaronder geverifieerde gegevens en het lidmaatschapscertificaat. Komende zomer gaan we dat uitrollen onder onze leden.

Vervolgens gaf Wijnand het woord aan Marcelien Bos-De Koning, voormalig (Olympisch) zeilster. Zij nam de bezoekers mee in haar wereld van de topsport en wat zij moest doen om haar doel te bereiken. De groep ging vervolgens uiteen in twee parallelrondes met presentaties van Tim Bout (Spotler), Loek de Wijze (Teleperformance) en Thomas Blankvoort (Webhelp). Verder gaven Thuiswinkel.org-collega’s Ellen de Lange, Just Hasselaar en Margreeth Pape inzichten in het reilen en zeilen van verpakkingen, psd2 en verduurzaming. De middag werd plenair afgesloten door Wouter van der Heijden van De Nieuwe Zaak die de bezoekers bijpraatte over drie trends in digital analytics.

Wijnand sloot af met een video waarin de gratis e-learnings van e-academy werden getoond. Thuiswinkel.org komt dit jaar met minimaal 10 gratis e-learnings in uiteenlopende onderwerpen als e-commercetrends, wet- en regelgeving en digital analytics.

Daarna openden de foodtrucks hun deuren en konden de leden onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes met elkaar netwerken in de zon.  

Start direct met leren!

Wil jij ook alles leren over de e-commercemarkt van topexperts? Maak gratis een account aan en start direct met leren. De eerste e-learnings staan voor je klaar.

Naar Mijn e-Academy >