Thuiswinkel Ledenfestival: Hoe draagt customer service bij aan herhaalaankopen?

Foto van een rode telefoon met kabel

Waarom komen jouw klanten terug of waarom zie je ze eens en nooit weer? Loek de Wijze, manager klantenservice bol.com bij Teleperfomance, geeft je tijdens het Thuiswinkel Ledenfestival de inzichten die je nodig hebt. Het contact met je klantenservice is hierbij cruciaal. Weten hoe je daar optimaal gebruik van maakt? Dan zien we je graag op het Thuiswinkel Ledenfestival!

“Het contact dat je klanten met de klantenservice hebben is, in tegenstelling tot ‘vroeger’ in de fysieke winkel, vaak het enige ‘live’ contact dat je met je klant kunt hebben. Daar krijg je te horen wat ze van je vinden en of ze tevreden zijn”, vertelt Loek.

Met tien jaar ervaring op het gebied van customer experience in de retailsector weet Loek als geen ander wat de waarde van je klantenservice is en hoe deze bijdraagt aan loyaliteit en herhaalaankopen. “Verschillende generaties stellen verschillende eisen aan het klantcontact. Je moet weten hoe jouw klanten met je willen communiceren en wat ze goed en slecht aan jouw organisatie vinden”, stelt Loek. Hij presenteert daarbij de bevindingen van recent onderzoek naar de eisen van die verschillende generaties en welke invloed klantcontact heeft op het behouden van klanten. Wist je bijvoorbeeld dat 54% van je klanten denkt dat je geen mobiele app hebt of zich er niet van bewust is? En dat 70% van je klanten het prima vindt om een extra (relevante) aanbieding te krijgen aan het eind van een goed klantencontact? Waardevolle informatie waar je extra business uit kunt halen. 

Wie is Loek?

Portretfoto van Loek Loek heeft 10 jaar customer experience ervaring in de retailsector. De laatste 4 jaar is hij verantwoordelijk geweest voor het klantcontact en de contact centers van bol.com dat is uitbesteed aan Teleperformance. 

Wil jij weten hoe customer service bijdraagt aan herhaalaankopen?

Schrijf je dan nu in voor het Thuiswinkel Ledenfestival op 13 juni bij Down Under in Nieuwegein. Volg de sessie van Loek en leer hoe customer service bijdraagt aan herhaalaankopen. Volg naast deze sessie ook andere sessies over onderwerpen als online betalen of duurzaamheid. De dag wordt afgesloten met een zomers festival en verschillende foodtrucks.
Schrijf je gratis in

Het Thuiswinkel Ledenfestival is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf) en business partners met pakket 1 (één toegangskaart per bedrijf).