Oud-zeilster Marcelien Bos-de Koning spreekt op Ledenfestival

Marcelien Bos-de Koning op haar zeilboot met haar teamgenoot

Eén van de succesvolste zeilsters die Nederland ooit heeft gekend, Marcelien Bos-de Koning, komt spreken tijdens het Thuiswinkel Ledenfestival. Samen met Lobke Berkhout werd ze meervoudig wereldkampioen en olympisch winnares. Als geen ander weet zij wat je moet doen (en laten) om je droom te bereiken. Op inspirerende wijze spreekt Marcelien tijdens het Thuiswinkel Ledenfestival op 13 juni.

Marcelien Bos-de Koning werd samen met Lobke Berkhout drie keer op rij wereldkampioen en ze werden in 2005 bekroond tot sportploeg van het jaar. Verder veroverden ze samen een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Peking en ze werd geëerd als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Een bijzondere keuze om een zeilster te laten spreken op een e-commerce-event? Nee hoor. Marcelien weet namelijk als geen ander wat is het om samen te moeten werken om je droom werkelijkheid te laten worden. Om te knokken, te winnen en te verliezen. Ze vertelt haar visie over hoe je omgaat met tegenslagen en wat je moet doen (en laten) om je droom werkelijkheid te laten worden. Maar ook over hoe je omgaat met meningsverschillen wanneer je op elkaar bent aangewezen midden op zee. Met haar inkijkje in het leven van een professioneel zeilster inspireert Marcelien iedereen in de zaal.

 
 
 
 
 
 
 
 
Inmiddels is Marcelien met haar onderneming actief in de maritieme, delta- en watersector. Ze spreekt over samenwerking in teamverband en opereren op piekmomenten, maar combineert sportervaringen op het gebied van doorzettingsvermogen en doelen bereiken met ervaringen vanaf de werkvloer. Ze kan als geen ander uitleggen hoe een intensieve samenwerking moet verlopen en wat er mis kan gaan. Tegenwoordig is zij fervent en actief pleiter van een duurzame wereld zonder plastic en vervuilde oceanen.

 

Wil jij inspiratie van oud-zeilster Marcelien?

Schrijf je dan nu in voor het Thuiswinkel Ledenfestival op 13 juni bij Down Under in Nieuwegein en luister naar het verhaal van Marcelien. De dag wordt afgesloten met een zomers festival en verschillende foodtrucks.

Schrijf je gratis in

Het Thuiswinkel Ledenfestival is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf) en business partners met pakket 1 (één toegangskaart per bedrijf).