Verhoog de betrouwbaarheid van je webshop met reviews

Review op telefoon

Online reviews hebben een grote invloed op de koopbeslissing van de consument. Het is daarom belangrijk om reviews van klanten te verzamelen en te delen met andere consumenten. Zo straal je extra vertrouwen uit en vergroot je de kans dat consumenten voor jou kiezen en niet voor je concurrent.

De kracht van negatieve reviews

Consumenten hebben de neiging om negatieve ervaringen sneller online te delen dan positieve. Via Thuiswinkel Reviews kun je automatisch uitnodigingen versturen naar je klanten. Zo stimuleer je positieve klanten om hun mening te geven, maar ook om negatieve ervaringen direct met jou te delen in plaats van op bijvoorbeeld een openbaar forum.

Negatieve feedback is helemaal niet erg. Binnen elke organisatie gaat weleens iets niet helemaal lekker. Het gaat erom hoe je daar als organisatie op reageert. Probeer de ervaring om te draaien naar iets positiefs en wees ook eerlijk als dat niet lukt. Bij de Thuiswinkel Reviews heb je de mogelijkheid om te reageren op de beoordeling, zodat je ook aan kunt geven wat er mis is gegaan en wat je eraan hebt gedaan om het op te lossen. Klanten vinden een webshop die ook negatieve beoordelingen heeft betrouwbaarder dan een webwinkel met alleen positieve reviews.

Voor onze leden bieden we Thuiswinkel Reviews, in samenwerking met KiyOh, aan tegen een scherpe prijs. De klantbeoordelingen die je verzamelt via Thuiswinkel Reviews kun je gemakkelijk via een widget je op je website plaatsen. Daarnaast worden de reviews ook zichtbaar in Google. De eerste veertien dagen kun je de dienst gratis en vrijblijvend uitproberen.

Thuiswinkel Reviews

Ook Thuiswinkel.org geeft een reviewsysteem uit, samen met marktleider KiyOh. Voor leden van de belangenvereniging is dit de goedkoopste aanbieder op de markt. Benieuwd naar de voordelen die ons reviewsysteem jou kan bieden?

Bekijk de voordelen van Thuiswinkel Reviewsof check hoe andere leden reviews gebruiken.