Hoe verdien je meer met je webshop?

IMac met een grafiek in beeld te zien, ernaast een kopje koffie, plantjes, en een Iphone

Als webshop heb je eigenlijk maar één belangrijk doel: omzet genereren. En om hier succesvol in te zijn heb je traffic naar je online winkel nodig. E-mail is nog steeds het marketingkanaal bij uitstek waarmee webwinkeliers hun omzet aanzienlijk kunnen vergroten. Zolang je je e-mailmarketing op orde hebt natuurlijk. Hoe krijg je dit voor elkaar? Tim Bout, E-mailmarketing Specialist bij Spotler, praat je hier aan de hand van inspirerende voorbeelden graag over bij tijdens het Thuiswinkel Ledenfestival op 13 juni.

“De belangrijkste les die je tijdens mijn presentatie op het ledenfestival leert, is dat we vaak de focus leggen op nieuwe klanten,” vertelt Tim. “Daar is op zich niets mis mee, maar hierbij vergeten we nogal eens dat we de bestaande klantenbase ook uitstekend kunnen bedienen via (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Deze contacten hebben in het verleden al iets bij je gekocht dus zijn bekend met wie je bent en wat je levert. Door goed te personaliseren en te segmenteren is de kans op nieuwe conversie groot.”

Tim geeft tijdens zijn sessie op het ledenfestival hands-on tips waarmee je gelijk aan de slag kunt en die direct conversieverhogend zijn. Heb jij een eigen webshop of werk je bijvoorbeeld als (e-mail)marketeer voor een webwinkel of e-commerce-organisatie? Dan is deze presentatie zeker interessant voor jou.

Sneak peek: stimuleer herhaalaankopen

Tim: “Als webshopeigenaar ben jij het best op de hoogte van bijvoorbeeld de kwaliteit en levens- of gebruiksduur van je producten. Door slimme e-mailcampagnes te bedenken kun je hierdoor herhaalaankopen stimuleren.”

Foto van Tim Bout

Wie is Tim?

Tim Bout is E-mailmarketing Specialist bij Spotler. In die rol enthousiasmeert, adviseert en inspireert hij hen om succesvol e-mailmarketing te bedrijven met de e-mailmarketingoplossingen van Spotler.

Wil jij weten hoe je meer kunt verdienen met je webshop?

Schrijf je dan nu in voor het Thuiswinkel Ledenfestival op 13 juni bij Down Under in Nieuwegein. Volg de sessie van Tim en leer hoe je meer kunt verdienen met je webshop. Volg naast deze sessie ook andere sessies over onderwerpen als online betalen of duurzaamheid. De dag wordt afgesloten met een zomers festival en verschillende foodtrucks.

Schrijf je gratis in

Het Thuiswinkel Ledenfestival is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf) en business partners met pakket 1 (één toegangskaart per bedrijf).