23 april 2019

ShoppingTomorrow lanceert Engelstalige website en bluepapers

engelse vlag

Voor het eerst in zes jaar ShoppingTomorrow-geschiedenis brengt het onderzoeksprogramma de bluepapers ook in het Engels uit. Zo kunnen de eindproducten van de expertgroepen ook internationaal worden verspreid via de media en binnen de netwerken van de hosts, voorzitters en experts.

Met als thema Window to the World is het niet meer dan logisch dat de bluepapers ook toegankelijk worden gemaakt voor andere landen. De Engelse bluepapers zijn inmiddels dan ook op een Engelstalige website geplaatst, zodat ook anderen ervan kunnen leren en zij de bluepapers en kennis weer verder kunnen verspreiden. De bluepapers staan boordevol informatie over e-commercegerelateerde onderwerpen, zoals conversieoptimalisatie, verkopen via marktplaatsen, klantloyaliteit, logistiek en digitale transformatie.

De vraag om vertalingen van de rapporten kwam vanuit de hosts en voorzitters. “Zij zijn, terecht natuurlijk, trots op wat ze hebben opgeleverd en willen dat graag delen met hun achterban”, vertelt Inge Demoed, programmamanager bij ShoppingTomorrow. “Zij werken vaak vanuit internationale hoofdkantoren en nu kunnen ze hun bluepapers ook daar makkelijk delen.”

“Daarnaast is het natuurlijk zonde om alle kennis die we met de ruim 600 experts hebben opgedaan binnen Nederland te houden. E-commerce kent geen grenzen en internationaal ondernemen is voor iedereen toegankelijk. De internationale netwerken van onze experts kunnen nu ook voordeel halen uit de bluepapers. Op deze manier verlegt ShoppingTomorrow dit jaar ook letterlijk haar grenzen”, vertelt Inge.

Download de Engelstalige bluepapers

Wil jij de uitkomsten van de expertgroepen kunnen delen met je internationale collega's?

Download snel de bluepapers