27 maart 2019

Save the date! Thuiswinkel Ledenfestival

Thuiswinkel.org ledenfestival

Dit jaar brengen we onze leden graag samen tijdens ons ledenfestival op 13 juni bij Down Under in Nieuwegein. Gedurende deze dag staan kennis, inspiratie en netwerken centraal. Leer wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van e-commerce en ontvang praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Deel daarnaast je kennis met andere leden van Thuiswinkel.org en sluit samen met ons de dag af met een zomers festival.

Het programma van het Thuiswinkel Ledenfestival bestaat uit het ontvangen van kennis en inspiratie tijdens de verschillende inspirerende sessies, maar ook uit het delen van kennis en inspiratie met elkaar tijdens het festival. We starten het evenement met kennisdeling. Volg verschillende kennissessies naar keuze, ontvang kennis van Thuiswinkel.org-experts of van onze business partners. 

Food, drinks & talk!

Na het kennisgedeelte van de dag is het tijd om te sparren met andere leden van Thuiswinkel.org. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je de mogelijkheid om in een ware festivalsfeer andere leden beter te leren kennen. Dit doen we bij Down Under in Nieuwegein, waar er aan het strandje een aantal foodtrucks voor je klaarstaan om de zomer in te luiden.

Sfeerimpressie 2018

Ben je benieuwd naar de vorige editie van het Thuiswinkel Ledenevent? Bekijk dan hier een sfeerimpressie van het event van 2018. Deze editie vond plaats bij Inn Style in Maarssen en is door de bezoekers beoordeeld met een 8,2!

Save the date!

Wil jij het Thuiswinkel Ledenfestival 2019 niet missen? Houd dan 13 juni vrij in je agenda. Het evenement is gratis toegankelijk voor leden (tot twee personen per bedrijf) en business partners pakket 1 (één toegangskaart per bedrijf) van Thuiswinkel.org.

Meld je nu aan