14 februari 2019

Even voorstellen: Nieuwe business partner De Groot Online Consultancy

Logo van DGOC

Onlangs mochten we nieuwe business partners De Groot Online Consultancy (DGOC) verwelkomen. We spreken directeur Marc de Groot over de belangrijkste online ontwikkelingen die hij ziet, hoe DGOC leden verder kan helpen en eindigen met drie praktische tips.

Wat kunnen jullie voor onze leden doen?

Onze core business is het verzorgen van online-marketingdiensten voor webwinkels. Onze specialiteiten liggen op het gebied van SEA en conversieoptimalisatie. We willen webwinkels vooral helpen met ons motto: MEER verdienen en MINDER uitgeven met online marketing. Dit is tevens de ondertitel van mijn eerste boek "Succes met e-commerce" uit 2014. De beste cases waarover wij mogen publiceren, vind je op onze klantcases-pagina.

Welke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

De twee ontwikkelingen die het meest in het oog springen, zijn de opkomst van externe marktplaatsen zoals bol.com en Amazon en de opmars van voice search. Met name de eerste trend is iets waar veel webwinkels nog kansen laten liggen.

Waarom zijn jullie business partner geworden van Thuiswinkel.org?

Wij geloven in de kracht van Thuiswinkel.org als partner om in contact te komen met vakgenoten, potentiële klanten en andere interessante relaties. Ook staan wij achter de boodschap van Thuiswinkel.org en ondersteunen wij dat graag middels dit lidmaatschap.

Welke 3 tips hebben jullie voor onze leden?

  1. Geef conversieoptimalisatie binnen je webwinkel voorrang boven andere vormen van online marketing. Hoe beter je dit voor elkaar hebt, hoe meer elke euro waard is die je besteed aan online campagnes.
  2. Laat je inspireren door zo veel mogelijk bronnen van informatie en neem niet alles klakkeloos voor waar aan. Wij laten onszelf bijvoorbeeld inspireren door evenementen zoals de Webwinkel Vakdagen, boeken en webinars. We delen deze lessen ook zelf via een blog, YouTube-kanaal en podcast.
  3. Sluit je aan op onze gratis webwinkel community Succes met e-commerce.

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Als business partner profiteer je van vele voordelen:
  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Exposure op de website van Thuiswinkel.org
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews
Word ook business partner