24 januari 2019

Vertrouwd online zakelijk verkopen!

Het orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan van consumentenaankopen. Des te meer reden voor bedrijven om zeker te willen weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen. Thuiswinkel.org helpt je verder met Thuiswinkel Zakelijk: hét online keurmerk voor de b2b-markt.

Thuiswinkel Zakelijk biedt zakelijke klanten een helder aanbod met duidelijke prijzen, een overzichtelijk orderproces, een veilige betaalomgeving en zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. Om het keurmerk te mogen voeren, doorloopt jouw webshop jaarlijks een certificering.

Leden geven aan 10-15% meer conversie te behalen door het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk!

Dit is wat onze leden over het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk zeggen:

  • Central Point: “Eigenlijk doet Thuiswinkel Zakelijk hetzelfde voor de zakelijke klant als wat Thuiswinkel Waarborg voor de consument heeft gedaan.”
  • INDI: “De verwachtingen in de zakelijke markt groeien in hoog tempo tot hetzelfde niveau als in de particuliere markt. We zien dat de zakelijke klant ook zekerheid wil over voorwaarden en veiligheid. Het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk biedt zekerheid en zorgt ervoor dat onze voorwaarden voor iedereen duidelijk zijn. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat er één partij is die de belangen van alle webshops behartigt. Daarvoor is Thuiswinkel.org in onze ogen de juiste partij.”
  • Primera: “Betrouwbaarheid is voor onze zakelijke klanten net zo belangrijk als voor consumenten die bij ons kopen. Daarnaast herkennen zij het zakelijke keurmerk van Thuiswinkel.org.”

Lees meer op www.thuiswinkel.org/zakelijk

Interesse in Thuiswinkel Zakelijk?

Verkoop jij ook online producten aan bedrijven? Dan kun je profiteren van de voordelen van Thuiswinkel.org en het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk! De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Bekendheid van Thuiswinkel is groot.
  • Betrouwbaarheid dankzij uitgebreide certificering.
  • Integriteit, dit keurmerk wordt uitgegeven zonder winstoogmerk.
  • Deskundigheid, onze toetsen worden uitgevoerd door externe en onafhankelijke bureaus.
  • Gratis of met korting toegang tot ons netwerk, kennis, events, onderzoeksrapporten en meer.

Bekijk de rest van de voordelen ofWord meteen lid