22 januari 2019

Klantbeoordelingen tillen jouw webshop naar een hoger niveau

Het is waardevol als je klanten feedback geven over hun ervaringen met je webshop en dit online willen delen. Potentiële klanten willen namelijk graag inzicht in je webshop, producten en service, zodat ze zeker weten dat ze bij een betrouwbare partij kopen. Openbare beoordelingen helpen daarbij: klanten zien hoe jouw webshop te werk gaat en hoe andere consumenten dit beoordelen.

Wist je dat een op de drie van de consumenten reviews mee laat spelen in hun keuze voor een webshop? Door de score en de transparantie krijgen nieuwe klanten vertrouwen in je webshop. Daardoor gaan ze sneller tot een aankoop over en schaffen ze vaak zelfs meer aan. Kort gezegd verbeter je met beoordelingen je online reputatie en gaat dit vertrouwen je extra klanten en meer omzet opleveren.

Beoordelingen als kompas

Klantbeoordelingen zijn ook waardevol voor jezelf. Door beoordelingen te vragen, kom je te weten hoe klanten over je webshop denken, wat zij zien als jouw sterke punten en waar ze verbeteringen zien. Zie je het zelf als een sterk punt dat je video’s met uitleg over producten hebt? De klant mist misschien de ondertiteling bij de video’s, maar vindt het bijvoorbeeld wél een pluspunt dat je ruime bezorgtijden hebt. Waardevolle tips en feedback van je klanten, helemaal gratis! Dit gaat jouw webshop naar een hoger niveau tillen. Benieuwd hoe je optimaal zelf reviews verzameld? Dat kan met Thuiswinkel Reviews!

Thuiswinkel Reviews

Ook Thuiswinkel.org geeft een reviewsysteem uit, samen met marktleider KiyOh. Voor leden van de belangenvereniging is dit de goedkoopste aanbieder op de markt. Benieuwd naar de voordelen die ons reviewsysteem jou kan bieden?

Bekijk de voordelen van Thuiswinkel Reviewsof check hoe andere leden reviews gebruiken.