17 januari 2019

Last call: Meld je aan voor de Nieuwjaarsreceptie 2019

Wereldkaart met de sponsoren en de tekst thuiswinkel nieuwjaarsreceptie

Wordt 2019 het jaar van voice, van robots of juist van AI? Kom erachter tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie op 23 januari in Media Plaza, Utrecht. Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, trapt 2019 af met dé e-commercetrends en geeft je inspiratie om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Combineer de Nieuwjaarsreceptie met een bezoekje aan de Webwinkel Vakdagen en je bent in één dag met de hele e-commercebranche bijgepraat. Zien we je daar?

Tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie blikken we zoals ieder jaar vooruit op de toekomst. Welke stappen zet Thuiswinkel.org als brancheorganisatie en welke trends komen er op het gebied van e-commerce onze kant op? Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden nemen we je mee en geven we je inspiratie op de verschillende vakgebieden van e-commerce, zoals food en duurzaam bezorgen.

Jubileumjaar ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van intrigerende inzichten voor de branche. Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en lanceert tijdens de nieuwjaarsreceptie alweer zijn vijfde boek met de onderzoeksresultaten. Benieuwd naar het spiksplinternieuwe boek vol interessante en actuele informatie over de e-commercesector? Bezoek de Nieuwjaarsreceptie en ontvang als eerste een exemplaar.

Netwerken met e-commercevakgenoten

Na het programma is het tijd om onder het genot van een hapje en een glas bubbels samen met 500 e-commercevakgenoten te proosten op een succesvol nieuw en verantwoord e-commercejaar. De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Wil jij de Nieuwjaarsreceptie niet missen?

Wil jij er 23 januari bij zijn? Schrijf je nog snel gratis in. De receptie is gratis en exclusief te bezoeken voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Meld je hier gratis aan