20 december 2018

Wie zie je allemaal op de Webwinkel Vakdagen?

stand thuiswinkel.org op webwinkel vakdagen in zwartwit

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe e-commercejaar? Dan zien we je vast op de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari 2019. Welke voornemens je ook hebt, de inspiratie om het nieuwe jaar knallend van start te gaan, vind je op het grootste e-commerce-event van de Benelux. Thuiswinkel.org vind je daar natuurlijk ook. Wat kun je hier allemaal van ons verwachten?

Onder andere presentaties over de zakelijke markt, de AVG, duurzaamheid, inloggen bij webwinkels en de laatste trends op het gebied van e-commercemarketing.

B2b opportunities

Ook in de b2b is de impact van e-commerce enorm. In de Verenigde Staten oriënteert 74% van de inkopers zich via internet. De traditionele zakelijke koper laat zich inmiddels ook online informeren. Hoe ga je ervoor zorgen dat jouw b2b-onderneming digital-proof is? Welke kansen liggen er voor jou op de zakelijke markt? Nancy Joseph van Thuiswinkel.org neemt je mee in de toekomst van b2b en vertelt over de kansen in de zakelijke markt.

Lees meer over de presentatie

De laatste trends op het gebied van e-commercemarketing

In deze presentatie gaan Richard van Welie (Thuiswinkel.org) en Mark van den Berg (Spotler) in op de belangrijkste speerpunten voor e-commercemarketeers in 2019. Wat houdt ze bezig, hoe ziet hun marketing er nu uit? Wat willen ze in de toekomst nog bereiken met bepaalde kanalen? Als jij wilt weten wat e-commercemarketeers in 2019 bezig gaat houden, dan moet je hier echt bij zijn!

Lees meer over deze presentatie

Eén e-commercelogin? Verlaagt frictie en verhoogt conversie

Inloggen, wachtwoorden en accounts. Elke webshop heeft ze, elke consument haat ze. Waarom is e-commerce op deze manier georganiseerd en hoe kan dit anders? Behoren deze conversiekillers straks tot het verleden? CM.com en Thuiswinkel.org geven tijdens de presentatie antwoord op deze vragen. Ook koppelen ze de resultaten van de ShoppingTomorrow-expertgroep Login & Identity terug.

Lees meer over deze presentatie

Zo verduurzaam je jouw webwinkel

De e-commercesector is volop aan het verduurzamen, een ontwikkeling die niet meer te stoppen is. Spring jij met Thuiswinkel.org en PostNL ook op deze duurzame trein? Wil jij weten welke stappen jij nu kunt zetten om jouw webwinkel te verduurzamen? Leer van enkele praktijkcases en ga naar huis met praktische tips om meteen mooie stappen te zetten!

Lees meer over deze presentatie

Die AVG: hoe staat het daarmee?

De AVG is in mei in werking getreden. We zijn nu driekwart jaar verder, dus een mooi moment om de balans op te maken. In deze sessie legt Vincent Romviel (jurist bij Thuiswinkel.org) uit wat de aandachtspunten zijn op het gebied van privacy binnen e-commerce. Wat doen we nog niet goed? En wat doen we juist wel goed? Is er al handhaving geweest vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens? En waarom is privacy nog steeds een hot topic?

Lees meer over deze presentatie

De stand van Thuiswinkel.org

Wil je liever een op een met onze collega’s spreken? Ook dit jaar vind je ons op de beursvloer. Op onze stand vind je onze juristen, ShoppingTomorrow, e-Academy en Thuiswinkel Zakelijk. Heb je een vraag, wil je ons eens ontmoeten of gewoon even bijpraten? We zien je graag op standnummer 148. Zoek je Wijnand? Die is op beide dagen dagvoorzitter in de keynotezaal.

Meld je gratis aan

Zien we jou tijdens de Webwinkel Vakdagen? Meld je dan snel aan.

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen