12 december 2018

Chris van pointofsale.nl: “Beantwoord vragen al op je website”

Kassa

Pointofsale.nl is een b2b-webshop die kassa- en barcode-apparatuur online verkoopt. Van bonprinters tot barcodescanners en kassalades. pointofsale.nl is ooit een webshop begonnen vanuit de gedachte haar concurrenten voor te zijn. Dit bleek succesvol, inmiddels is pointofsale.nl een webshop pur sang. Wat onderscheidt ze van de concurrent en waarom zijn ze lid geworden van Thuiswinkel Zakelijk?

Kennis, ervaring en assortiment

pointofsale.nl is een bedrijf met van oudsher veel kennis van producten gecombineerd met veel ervaring in de markt en een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. In 2001 waren ze het eerste serieuze initiatief dat zich op professionele wijze presenteerde als leverancier van POS-producten, en met succes. Dit succes behalen ze door zo duidelijk mogelijke uitleg te geven op de website. “We streven ernaar dat iedere vraag die een klant zou kunnen stellen in zijn beslissingsproces al beantwoord is op de website. Zo help je ze een gefundeerde keuze te maken”, zegt Christ van Leest, eigenaar van pointofsale.nl. Dit is ook terug te zien aan de reviews, pointofsale.nl scoort een 8,8.

Thuiswinkel.org houd je op de hoogte

“Ik vind het belangrijk om lid te zijn van een brancheorganisatie die jouw belangen behartigt. Verder vind ik het belangrijk dat we het keurmerk mogen voeren van Thuiswinkel Zakelijk. Dat geeft toch een stuk geruststelling en vertrouwen naar potentiële klanten. En het is fijn dat Thuiswinkel.org ons op de hoogte houdt van de van ontwikkelingen in de markt.”

“Wat ik met name heel goed vond is het plan dat er lag voor de AVG. Dat was echt een opsteker, een heel sterk punt van Thuiswinkel.org. We zijn een redelijk kleine organisatie, en om al die expertise in te huren is voor ons gewoon geen doen. Met de Thuiswinkel Privacytool kom je al een heel eind en voor ons was dat dus echt een uitkomst”, legt Christ uit.