29 november 2018

Actieprogramma Privacy als Innovatiekans

Maak gebruik van privacy als aanjager van nieuwe diensten

Logo Privacy Platform

In het kader van het Actieprogramma organiseert het PI.lab in samenwerking met het Platform een reeks van drie workshops voor commerciële organisaties (met een focus op het mkb) en non-profit/not-for-profit organisaties. Leden van Thuiswinkel.org kunnen hier kosteloos aan deelnemen.

Inschrijving

De workshops vinden plaats op drie vrijdagen:

  • vrijdag 25 januari 2019 van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • vrijdag 15 februari 2019 van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • vrijdag 15 maart 2019 van 10.00 uur tot 13.00 uur

Locatie: TNO, Anna van Buerenplein 1, 2595 DA Den Haag (nabij het Centraal Station; betaalde parkeervoorzieningen zijn aanwezig)

Deelname is gratis voor leden van Thuiswinkel.org

Inschrijving is mogelijk door het sturen van een e-mail aan , ovv 'Inschrijving workshop Privacykansen' en de nummer(s) van de workshop(s) waar je aan wilt deelnemen.

Deelname per workshop is beperkt tot vijftien personen. Organisaties kunnen met maximaal drie personen tegelijk inschrijven. Deze kunnen dan tijdens de workshop(s) gezamenlijk aan een nieuwe dienst of nieuw product werken.

Het betreft een serie van drie opeenvolgende workshops. Inschrijving voor twee van de drie workshops is mogelijk. Indien nodig krijgen inschrijvingen voor alle drie de workshops voorrang.

Daarnaast wordt momenteel het webplatform Privacy Platform ontwikkeld om de workshops te ondersteunen op het gebied van privacy.

Interesse? 

Interesse om deel te nemen aan het actieprogramma? Bekijk dan hier het programma van de eerste workshop, tweede workshop en de derde workshop van het actieprogramma.