28 november 2018

Thuiswinkel Webinar: Hoe blijft Makro Kerstpakketten vernieuwen in een traditionele markt?

Kerst met het logo van Makro Kerstpakketten

Als (b2b-)webshop in een traditionele markt, of eerder als webshop met traditionele producten, kan het lastig zijn om te blijven vernieuwen. Wat zijn de mogelijkheden om je business te innoveren? En hoe kun je als b2b-speler urgentie inzetten? Luister op 11 december naar de Thuiswinkel Webinar met Makro Kerstpakketten om antwoorden te krijgen op deze vragen. Het Thuiswinkel Zakelijk-lid vertelt dan namelijk hoe zij dit hebben aangepakt.

Black Friday en Cyber Monday voor b2b-webshops?

Je kon er als consument de afgelopen week eigenlijk niet meer omheen: Black Friday, Black Weekend, Cyber Monday of welke namen er ook zijn gegeven aan het retailfestijn. Heel veel Nederlandse webshops spelen inmiddels handig in op dit populaire fenomeen. Maar hoe zit dit als b2b-webshop? Heeft dit concept ook succes in de zakelijke markt? Dennis Visschedijk, e-commercemanager bij Makro Kerstpakketten, vertelt aan de hand van inzet en resultaten over hoe Makro Kerstpakketten Black Friday en Cyber Monday heeft ingezet.

Innoveren in een traditionele markt

Naast de case over Black Friday en Cyber Monday legt Dennis je uit hoe je kunt vernieuwen met een traditioneel product in een traditioneel bedrijf. Leer om anders te kijken naar je business door te innoveren, ook al kan dat lastig zijn in een traditionele markt.

Voor wie is deze webinar interessant?

Heb je als webshop te maken met (tijdelijke) acties? Dan is deze webinar zeker interessant voor jou. De webinar is vooral gericht op b2b-webshops, maar bevat ook tips die van toepassing zijn op webshops die zich richten op consumenten.

Meld je gratis aan

Wil jij leren hoe Makro Kerstpakketten (tijdelijke) acties en innovatie inzet? Schrijf je dan nu gratis in voor de webinar die op donderdag 11 december om 11.00 uur plaatsvindt.

Schrijf je nu in!