20 november 2018

Save the date! Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2019

Sfeerfoto nieuwjaarsreceptie 2018

Op 23 januari 2019 vindt weer de jaarlijkse Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie plaats tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Combineer een bezoekje aan de beurs dus met onze nieuwjaarsreceptie en proost met ruim 500 e-commerceprofessionals op een succesvol nieuw (e-commerce)jaar.

Tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie blikken we zoals ieder jaar vooruit naar de toekomst. Welke stappen zet Thuiswinkel.org als brancheorganisatie en welke trends komen er op het gebied van e-commerce onze kant op? Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met je vakgenoten kunt proosten op succesvol 2019.

Jubileumjaar ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van intrigerende inzichten voor de branche. Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en lanceert tijdens de nieuwjaarsreceptie alweer zijn vijfde boek met de onderzoeksresultaten. Benieuwd naar het spiksplinternieuwe boek vol interessante en actuele informatie over de e-commercesector? Bezoek dan 23 januari de nieuwjaarsreceptie.

Inspirerende spreker

Net als tijdens voorgaande edities komt er ook dit jaar weer een inspirerende spreker die ervoor zorgt dat jij de volgende dag met veel energie aan de slag kunt gaan. Wie dit jaar spreekt, is nu nog een verrassing, maar houd onze eventagenda en LinkedIn-pagina in de gaten voor updates rondom de nieuwjaarsreceptie. Vorig jaar was Ynzo van Zanten van Tony’s Chocoloneley spreker en ook Floris van Bommel stond eerder op het podium.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2019 niet missen? Meld je dan snel aan! De receptie is gratis en exclusief te bezoeken voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Meld je hier gratis aan