9 november 2018

Partywinkel.nl – Waar elk feest begint

Ledeninterview

Casper en Patrick verkleed

Van twee startende ondernemers op een zolderkamer naar een volwaardig bedrijf met 26 feestliefhebbers: Partywinkel.nl heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. “Onze drive (durven en doen) heeft ervoor gezorgd dat we zo hard zijn gegroeid. We bevinden ons in een droomscenario”, vertellen Patrick Noy en Casper Ehrencron, eigenaren van Partywinkel.nl.

Met een gedeelde passie voor ondernemen en feesten is het tweetal in 2012 Partywinkel.nl gestart. “Wij geloven dat er altijd wat te vieren valt”, geeft het duo aan. “Wat ons anders maakt dan anderen, is dat we niet bang zijn voor veranderingen, beslissingen durven te nemen en elke nieuwe uitdaging aangaan.” Zo proberen ze verschillende lay-outs voor de website, hebben ze een nieuw warehousemanagementsysteem en zijn ze al meerdere keren verhuisd. “We reflecteren continu op onszelf en onze processen. Hoe kunnen we hetzelfde doen in minder tijd en onze ruimte efficiënter benutten?”

100% focus op de webwinkel en de klant

Partywinkel.nl is een online pure player en richt zich alleen op verkoop. “Veel concurrenten hebben er nog een fysieke winkel bij of doen ook aan verhuur. Zij moeten hun aandacht verdelen, terwijl wij al onze tijd en energie in de webwinkel kunnen stoppen. Daarom zijn wij flexibeler, servicegerichter en klantvriendelijker”, aldus Patrick.
Partywinkel.nl is doordeweeks tot 23.30 uur bereikbaar en voor 23.00 besteld is de volgende dag in huis. Daarnaast kunnen consumenten binnen dertig dagen retourneren. Dat klanten dat waarderen, is te zien aan de 8,9 die ze uit 15.000 reviews halen.

Concurrenten verkeren in zwaar weer

Partywinkel.nl ziet steeds meer stenen feestwinkels verdwijnen en gelooft dat online de toekomst heeft. Daar kan de klant helemaal centraal gesteld worden en dat vormt voor de online feestwinkel de belangrijkste asset voor hun groeiambitie. “Binnen vijf jaar willen we de grootste online partywinkel zijn van de Benelux. Een realistische missie, want we zien dat bedrijven waar wij eerder tegen opkeken het nu lastig hebben.”

Transparantie en vertrouwen met Thuiswinkel Waarborg

“Onze webwinkel wordt door Thuiswinkel Waarborg naar een hoger niveau getild. Juridisch gezien is alles nu goed geregeld en ook processen worden onder de loep genomen. Transparantie is voor ons erg belangrijk en dit is ook te zien bij Thuiswinkel Waarborg. Het plaatje moet van a tot z kloppen voor zowel de webshop als de consument. Wij hopen dat Thuiswinkel.org ook in de toekomst goed blijft toetsen en ons op de hoogte houdt van veranderingen in het e-commercelandschap.”

“De naamsbekendheid van het keurmerk (94%) speelt natuurlijk een grote rol in onze keuze om lid te worden. Daarnaast zijn alle grote spelers in hun branche lid van Thuiswinkel Waarborg en willen wij hier ook deel van uitmaken om zo niet alleen ons bedrijf, maar ook het keurmerk groter te maken”, besluit Casper.

Wil jij meer vertrouwen en een hogere conversie?

Lid zijn van Thuiswinkel.org heeft veel voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Meer conversie door Thuiswinkel Waarborg-logo op je webshop.
  • Vertrouwen van consumenten door Thuiswinkel Waarborg Reviews.
  • Gratis hulp en ondersteuning op juridisch gebied (tools, tips en vraagbaak).
  • Wij komen op voor jouw belangen in Den Haag en Brussel.
  • Gratis of met korting toegang tot ons netwerk, kennis, events, onderzoeksrapporten en meer.

Bekijk de rest van de voordelen ofWord meteen lid