3 oktober 2018

Inschrijfperiode Shopping Awards geopend

Het logo van Shopping Awards met daaronder de tekst 'Shopping Awards'

Wie wil meedingen naar een Shopping Award, kan zich vanaf nu opgeven voor de editie van maart 2019: de inschrijvingen zijn geopend.

Bij de uitreikingen van komend jaar zijn opnieuw de Publieksprijzen XS, XL, branchegerichte vakprijzen, de KvK Beste Starter Award en de Intershop B2B Award te vergeven.

Gegadigden die maximaal 4 miljoen euro per jaar omzetten en over een digitale propositie beschikken, kunnen zich inschrijven voor de Publieksprijzen XS. Partijen met een omzet die hoger dan die grens ligt, komen in aanmerking voor deelname aan de Publieksprijzen XL en/of de vakprijzen.

Winnaars

Tijdens de afgelopen editie sleepten wehkamp, de Bijenkorf, Picnic, Coolblue, InShared en Corendon een vakprijs in de wacht. Op basis van onafhankelijk klantonderzoek, uitgevoerd door SAMR, kregen onder meer De Online Drogist, vanHaren, Wijnvoordeel en zooplus een Publieksprijs XL. De overall onderscheiding voor ‘Beste Winkel van Nederland’ ging in maart naar bol.com.

Schrijf je nu nog snel in

Ben je lid van Thuiswinkel.org? Dan kun jij je inschrijven met korting. Bekijk de verschillende awards op de website. www.shoppingawards.nl
Een laatste kans om je in te schrijven voor de Shopping Awards. De inschrijftermijn is namelijk met een week verlengd. Dat maakt de organisatie bekend. Vanwege een drukke periode en de nieuwe opzet van de prijsuitreiking is de deadline verplaatst naar vrijdag 27 januari.