12 september 2018

The final countdown tot Shopping Today

Zandloper die aftelt met Shopping Today logo in linkerhoek

Nog een week en dan is het zover: het e-commercekennisevent van het jaar vindt weer plaats. Shopping Today belooft weer een inspirerende dag te worden. Ook de collega’s van Thuiswinkel.org delen graag hun kennis met jou.

Jurist Vincent Romviel neemt je mee in de nog steeds actuele wereld van de AVG en relatiemanager Nancy Joseph presenteert samen met Zamro over de toch wel sexy online b2b-markt. Wat mag je verwachten?


De stand van zaken in privacy land

Foto jurist Vincent RomvielDe AVG is alweer een halfjaar geleden in werking getreden. “Voldoe jij al aan alle punten? Dat is mooi, maar er komen nieuwe ontwikkelingen aan die ik graag vast met je deel”, vertelt Vincent. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat Vincent zien hoe je kunt voldoen aan de nieuwe verordening en hoe je van de AVG een unique selling point kunt maken. En hij geeft antwoord op de vraag of de Autoriteit Persoonsgegevens al heeft opgetreden.

Tijd: 14.20 – 14.50

Locatie: Loods 8

Bekijk meer

Hoe sexy is de b2b-markt volgens Zamro?

Foto relatiemanager Nancy Joseph In het korte bestaan van Zamro sleepte het bedrijf maar liefst twee Shopping Awards binnen. Zamro ontwikkelde een b2b-concept gebaseerd op best practises uit de b2c-branche. Een vernieuwend en verfrissend concept in de snelgroeiende online b2b-markt. Maar hoe sexy is die markt? Marieke Hermans, head of marketing bij Zamro, toonttijdens deze sessie samen met Nancy Joseph aan dat de b2b-markt er online intussen best mag zijn!

Tijd: 15.00 - 15.30

Locatie: Loods 8

Bekijk meer

Benieuwd?

Wil jij Shopping Today dit jaar niet missen? Schrijf je dan nog snel in, want er zijn nog tickets beschikbaar! Ben je lid of business partner (pakket 1) van Thuiswinkel.org? Dan ontvang je één gratis toegangskaart.

Meld je nu aan