20 augustus 2018

Het ideale bezorgmodel voor food

De online groei in food is enorm. Dat geldt voor zowel de bezorging van maaltijden als voor boodschappen. Ook de b2b-markt groeit fors en verandert snel. En bij groei horen uitdagingen. Daan Koek (PostNL) en Martin van Dam (GROUP7) vertellen namens de expertgroep ‘2B Food Delivery' van ShoppingTomorrow over de uitdagingen in het bezorgmodel voor food. Hoe kun je omgaan met de uitdagingen die op je pad komen? Het doel van de expertgroep is het ontwikkelen van het ideale bezorgmodel voor food.

Word frontrunner in food

Waar zitten de uitdagingen en verspillingen? Welke verbeteringen zijn er mogelijk? Wat gaat er volgens experts veranderen in de nabije toekomst? Tijdens hun presentatie bieden Daan en Martin inzichten en praktische handvatten voor frontrunners in food-commerce. Of voor hen die dat willen worden. 

Benieuwd naar praktische tips voor jouw organisatie?

Ben jij werkzaam in de foodbranche? En loop jij ook aan tegen het veelvoorkomende probleem dat de foodketen lang is, ondanks de vaak korte houdbaarheid van producten? Wat kun je daartegen doen? Volg de sessie ‘Het ideale bezorgmodel voor food’ van Daan en Martin tijdens Shopping Today om hier antwoord op te krijgen. Ben je lid of business partner (pakket 1) van Thuiswinkel.org? Dan ontvang je één gratis toegangskaart.

Meld je nu aan!