20 juni 2018

“De klant is altijd koning bij Hekkenwereld”

Mark Mosterd

Thuiswinkel.org-lid Mosterd B.V. is een trots familiebedrijf dat zich al 34 jaar volledig bezighoudt met hekwerk. Het bedrijf richtte zich van origine op het maken van op maat gemaakte hekwerken in het luxesegment, maar met de afdeling Hekkenwereld wordt er nu online ook betaalbaar kwaliteitshekwerk aangeboden. We spraken met Mark Mosterd, medeoprichter van Hekkenwereld, over de kracht van het familiebedrijf, de nieuwe webshop die binnenkort wordt gelanceerd en de toegevoegde waarde van Thuiswinkel Waarborg.

“Toen ik in 2011 wat meer wilde gaan doen in het bedrijf van mijn vader, vertelde hij me dat ik daarvoor wel m’n eigen werk mee moest nemen”, begint Mark enthousiast. “Toen ben ik, samen met m’n broer Peter, een webshop begonnen waarin wij betaalbaar hekwerk en alle toebehoren aanbieden: Hekkenwereld.nl. We zijn klein begonnen en in het begin deed ik alles rondom de webshop, zoals de inkoop en de verkoop, maar ook het klaarzetten van orders. Nu we zeven jaar verder zijn, zijn we uitgegroeid tot een serieuze webwinkel, en richt ik me volledig op de ontwikkeling van het platform.”

Nieuwe website

Dat deze ontwikkeling zeker niet stilstaat, blijkt wel uit het feit dat Hekkenwereld binnenkort een nieuwe webshop lanceert. “We zijn op dit moment al maanden bezig met de 3.0-versie van onze webshop en als het goed is, gaat deze in juni live. Op dit moment kan ik hier helaas nog niet te veel over zeggen, maar ik kan je al wel verzekeren dat we het gebruikersgemak een stuk hebben verbeterd, dat hij helemaal voldoet aan de wensen en eisen die anno 2018 aan een webshop worden gesteld en dat het uiteraard de allerbeste versie is die we tot nu toe hebben gehad”, vertelt Mark met een knipoog.

De nieuwe webshop zal nog meer gericht zijn op de consument, maar dat mag geen verrassing zijn. Hekkenwereld streeft namelijk naar een zo hoog mogelijk serviceniveau voor de klant. “Naast een zeer gebruiksvriendelijke webshop kun je hierbij denken aan zelfgemaakte handleidingen en een snelle en persoonlijke klantenservice”, aldus Mark. “Daarnaast beschikken wij over een eigen chauffeur, met een eigen bezorgwagen. Hij kan in overleg met de klant de bestelling op de gewenste plek neerzetten en meer vertellen over het product. De klant is immers altijd koning bij ons.”

Vertrouwen door Thuiswinkel Waarborg

Hekkenwereld is in eerste instantie lid geworden van Thuiswinkel.org om klanten te laten zien dat ze bij hen vol vertrouwen kunnen shoppen. “Dankzij de jaarlijkse certificering en veiligheidscheck kunnen we de kwaliteit van onze webwinkel hoog houden en weten we zeker dat we aan alle eisen en regels rondom e-commerce voldoen”, vertelt Mark. “Thuiswinkel Waarborg is het bekendste keurmerk dus dit geeft de online klant ook een stukje herkenbaarheid.”

“Daarnaast is het gewoon fijn om bij een belangenvereniging aangesloten te zijn die ons het gevoel geeft dat ze er altijd voor je zijn. Ze hebben ons bijvoorbeeld enorm geholpen met de Thuiswinkel Privacytool, een uitstekend en duidelijk hulpmiddel waarmee wij ons goed hebben kunnen voorbereiden op de inwerkingtreding van de nieuwe privacywet. Kortom, Thuiswinkel.org is een bijzonder betrouwbare partner in online zakendoen”, besluit Mark.

Wil jij meer vertrouwen en een hogere conversie?

Lid zijn van Thuiswinkel.org heeft veel voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Meer conversie door Thuiswinkel Waarborg-logo op je webshop.
  • Vertrouwen van consumenten door Thuiswinkel Waarborg Reviews.
  • Gratis hulp en ondersteuning op juridisch gebied (tools, tips en vraagbaak).
  • Wij komen op voor jouw belangen in Den Haag en Brussel.
  • Gratis of met korting toegang tot ons netwerk, kennis, events, onderzoeksrapporten en meer.

Bekijk de rest van de voordelen ofWord meteen lid