5 juni 2018

"Boek meer resultaat met Google Shopping”

Stenen muur met daarvoor een persoon met gekleurde tasjes in de handen.

Donderdag 14 juni vindt het jaarlijkse Thuiswinkel Ledenevent plaats bij Inn Style in Maarssen. Tijdens deze leerzame middag voor leden geeft Ruud van der Veer van Evoworks, business partner van Thuiswinkel.org, praktische tips voor meer omzet uit Google Shopping.

Het wordt steeds inzichtelijker hoeveel AdWords bijdraagt aan de customer journey van (potentiële) klanten, bijvoorbeeld door verbeterde data-driven attributiemodellen. Een bezoeker kan wel tientallen keren in contact komen met je merk voor hij overgaat tot een aankoop. Maar welk moment is nu doorslaggevend voor de conversie? Ruud: “Inzicht krijgen in deze ontwikkeling en deze inzichten goed benutten vormen een uitdaging en kunnen grote impact hebben op je prestaties.”

In zijn sessie ‘Praktische tips voor Google Shopping’ geeft Ruud tijdens het ledenevent in twintig minuten concrete tips uit het werkveld waarmee je direct aan de slag kunt en laat hij zien hoe je veelvoorkomende fouten kunt voorkomen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod, van feed-optimalisatie tot rendabele biedstrategieën.

We vroegen Ruud om een kleine sneak peek in zijn presentatie, waarop hij antwoordde: “Wist je dat de informatie in je feed meer invloed heeft op je prestaties dan de bieding zelf? Leer de tips & tricks over hoe je dit simpel kunt optimaliseren.”

 

 

 

Wil jij meer resultaat boeken met Google Shopping?

Schrijf je nog snel in voor het Thuiswinkel Ledenevent op 14 juni bij Inn Style in Maarssen. Dit event is exclusief en gratis voor leden van Thuiswinkel.org. Bekijk het gehele programma of schrijf je hieronder direct in.

Aanmelden