1 juni 2018

"Word een ware Amazon-ninja”

Scrabbles letters de tekst 'Amazon'

Op donderdag 14 juni vindt het Thuiswinkel Ledenevent plaats. Tijdens dit exclusieve event voor Thuiswinkel.org-leden geeft Nils Kijkuit van Salmon, business partner van Thuiswinkel.org, een spoedcursus verkopen via Amazon. “In 20 minuten word je een ware Amazon-ninja.”

Veel ondernemingen denken vanuit hun eigen webshop en investeren maximaal in het activeren van consumenten op hun eigen platform. Terwijl dat niet altijd is waar de consument is. Nils: “Een van de ontwikkelingen in e-commerce die mij momenteel erg boeien is de balans zoeken tussen meerdere commerce-kanalen. Het is verstandig om te zijn waar de consument is en het creëren van een gebalanceerde kanaalmix raakt alle facetten van e-commerce.”

Tijdens het Thuiswinkel Ledenevent richt Nils zich op het Amerikaanse Amazon. Aan de hand van diverse inzichten en tips geeft hij een ‘crash course’ verkopen via Amazon en word je in twintig minuten een expert in verkopen via Amazon. Nils: “We delen Amazon-inzichten vanuit de thuismarkt van Amazon. Als je kan winnen op Amazon in de VS, kun je de hele wereld aan”.

We vroegen Nils om een kleine sneak peek in zijn presentatie, waarop hij antwoordde: “If you want to win on Amazon, you have to think like Amazon”.

Wil jij een spoedcursus verkopen via Amazon?

Schrijf je nog snel in voor het Thuiswinkel Ledenevent op 14 juni bij Inn Style in Maarssen. Dit event is exclusief en gratis voor leden van Thuiswinkel.org. Bekijk het gehele programma of schrijf je hieronder direct in.

Aanmelden