25 mei 2018

Hogere conversie door cross-mediale marketing

thuiswinkel.org interviewt doordropshop.nl met logo's

Volgens HPG maken steeds meer webwinkels gebruik van huis-aan-huisreclame. “We zien de zakelijke e-commercemarkt een beweging maken richting meer cross-mediale campagnes. De versterkende werking van traditionele media als radio en brievenbusreclame draagt bij aan hogere conversies”, vertelt Marcel Veenstra, managing partner bij HPG. Sinds enkele weken prijkt het Thuiswinkel Zakelijk-logo op hun webshop doordropshop.nl. We vroegen Marcel waarom hij lid is geworden.

“Sinds een klein jaar ervaren wij een toename van met name mkb-bedrijven en webshops in het gebruik van brievenbusreclame. Buiten de aanwezige expertise binnen Thuiswinkel Zakelijk over de e-commercemarkt zien wij het certificaat van Thuiswinkel.org als een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid die wij met ons online portaal www.doordropshop.nl willen uitstralen”, vertelt Marcel.

Doordropshop.nl is een webshop van HPG, de onafhankelijke folderspecialist van Nederland. HPG is werkzaam voor (online) retailers, fabrikanten en het mkb. “Wij zetten onze kennis in om deze partijen te adviseren bij huis-aan-huiscampagnes. Via onze webshop kunnen organisaties makkelijk hun drukwerkverspreiding regelen voor alle landelijke verspreidvormen. Daarnaast bieden we tools om gemakkelijk tot een doelgroepgericht verspreidgebied te komen.”

“Positieve onderscheiding van je concurrent”

“De uitgebreide toetsing door Thuiswinkel Zakelijk voor het verkrijgen van het certificaat zorgt ervoor dat online b2b-aanbieders zich positief kunnen onderscheiden van hun concurrent”, legt Marcel uit. “Ondanks dat het certificaat sinds slechts enkele weken is toegekend, ervaren wij nu al positieve reacties vanuit onze bestaande klantengroep en naar wij hopen op korte termijn van nieuwe prospects.”

Interesse in Thuiswinkel Zakelijk?

Verkoop jij ook online producten aan bedrijven? Dan kun je profiteren van de voordelen van Thuiswinkel.org en het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk! Check de voordelen van Thuiswinkel Zakelijk voor verkopers of laat ons je terugbellen voor meer informatie.