18 mei 2018

Punten scoren tijdens het Thuiswinkel Ledenevent

Basketbalnet

Wist je dat je met jouw deelname aan het Thuiswinkel.org-Ledenevent studiepunten (e-Academy Points) verdient? Bezoek op 14 juni het Thuiswinkel Ledenevent, schrijf je in voor e-Academy Campus en scoor maar liefst drie punten. Schrijf je vandaag nog in!

Op donderdag 14 juni is het Thuiswinkel Ledenevent. Deze dag staat geheel in het teken van de leden van Thuiswinkel.org. Zo zijn er verschillende kennis- en inspiratiesessies en is er ruimte om te sparren met andere leden. De dag wordt zomers afgesloten met een barbecue.

Het ledenevent is toegevoegd aan de leeractiviteiten van e-Academy en daarom ontvang je voor een bezoek drie e-Academy Points. Schrijf je vandaag nog in voor e-Academy Campus en krijg direct na het event drie e-Academy Points bijgeschreven. 

Wat is e-Academy Campus?

De e-Academy Campus is hét leerportaal voor de e-commerceprofessional die zich wil blijven ontwikkelen op het gebied van e-business. In de campus vind je een overzicht van alle e-commerceleeractiviteiten van de bij ons aangesloten én getoetste opleiders in e-business en verzamel je e-Academy Points wanneer je een leeractiviteit hebt afgerond. Verzamel je 30 e-Academy Points per jaar, dan mag je je e-Academy Professional noemen en jouw kennis zichtbaar maken op je cv en social media.

Bezoek het Thuiswinkel Ledenevent

Ben jij lid van Thuiswinkel.org en wil je het ledenevent bezoeken? Dat kan! Het event is exclusief én gratis voor leden. Schrijf je in en scoor die drie e-Academy Points.

Meld je hier gratis aan