8 mei 2018

Conversie zit in het brein

Foto van Martin van Kranenburg aan het spreken.

95% van alle beslissingen nemen we onbewust. Het hebben van een standaardwebsite, -nieuwsbrief of -app met algemene teksten en foto’s is daarom eigenlijk niet meer genoeg. Een slimme ondernemer of marketeer weet inmiddels dat hij het onbewuste brein van zijn bezoekers moet zien te overtuigen. Maar hoe krijg je nieuwe klanten geïnteresseerd en overtuigd? Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

De kracht van ons onbewuste brein is dus heel groot; het is voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen. Maar hoe kun je bewust het onbewuste brein beïnvloeden? Hoe maak je betere en effectieve websites, landingspagina’s, nieuwsbrieven, apps en campagnes voor social media? Martin van Kranenburg vertelt het je in zijn sessie tijdens het Thuiswinkel Ledenevent. Ervaar hoe je de zes wereldberoemde overtuigingstechnieken van Robert Cialdini kunt herkennen en toepassen. En begrijp de psychologie van het overtuigen.

Over Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is een van Nederlands grootste conversiespecialisten en helpt graag andere ondernemers en marketeers om van zoekers boekers te maken. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Martin is een gepassioneerd spreker (hij is de nummer twee van de best beoordeelde sprekers van de Webwinkel Vakdagen), docent en expert op het gebied van usability, conversie en neuromarketing.

Benieuwd?

Wil jij alles weten over hoe je het onbewuste brein (online) kunt beïnvloeden? Volg dan op 14 juni tijden het Thuiswinkel Ledenevent de sessie van Martin van Kranenburg. Het event is voor leden van Thuiswinkel.org gratis te bezoeken.

Schrijf je nu gratis in