20 april 2018

Save the date! Thuiswinkel Ledenevent

Terras met uitzicht op water.

Donderdag 14 juni organiseert Thuiswinkel.org een kennis- en inspiratiemiddag voor haar leden met aansluitend een borrel en barbecue. Tijdens het Ledenevent spreken online persuasion expert Martin van Kranenburg en Ine Polak van GfK bij Inn Style in Maarssen. Wil jij kennis, inspiratie en informatie delen met andere leden van Thuiswinkel.org? Bezoek dan ons ledenevent!

Leren, praten & doen!

We brengen graag onze leden samen tijdens ons ledenevent op 14 juni. Gedurende deze dag staan er drie elementen centraal: leren, praten en doen! We starten het ledenevent met sprekers die hun kennis en inspiratie met ons delen, waaronder Ine Polak van GfK en Martin van Kranenburg, online persuasion expert. Praat vervolgens bij met andere leden van Thuiswinkel.org tijdens de borrel en deel kennis en ervaringen met elkaar. Kom in actie en sla een golfbal vanaf het terras; een ervaren instructeur geeft tips. De dag wordt afgesloten met een heerlijke zomerse barbecue.

Programma Thuiswinkel Ledenevent

14.30 - 15.00 uur                              Ontvangst bij Inn Style
15.00 - 17.00 uur                              Opening door Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org.
                                                          Kennis- & inspiratiesessies door o.a.: Ine Polak en Martin van Kranenburg.

17.00 - 20.00 uur                              Afsluitende borrel en barbecue

Het ledenevent is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan het ledenevent vindt de besloten ledenvergadering plaats, zodat je het event kunt combineren met de vergadering. Onder voorzitterschap van Paul Nijhof informeren we onze leden over de financiële resultaten van de vereniging en geven we een update van onze activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van belangenbehartiging en onderzoek.

13.00 - 13.30 uur                              Ontvangst
13.30 - 14.30 uur                              Algemene Ledenvergadering (ALV)
14.30 - 20.00 uur                             
Start Thuiswinkel Ledenevent

De ALV is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Locatie

Het ledenevent vindt plaats bij de maatschappelijk verantwoorde onderneming Inn Style in Maarssen. Inn Style gaat bewust om met het milieu en houdt sterk rekening met de omgeving waarin ze opereren.

Aanmelden

Wil jij er donderdag 14 juni bij zijn? Het evenement is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf).

Meld je nu aan!