5 april 2018

Save the date! Thuiswinkel Webinar: Growth hacking

Performance based marketing, meten is weten

Aarde met papiergeld wat eruit 'groeit'.

Groeien met je webshop zonder marketingbudget, hoe krijg je dit voor elkaar? Volg op dinsdag 24 april de Thuiswinkel Webinar en leer onder andere alles over het fenomeen growth hacking. E-Academy -xpertcoach Schelte Meinsma geeft je praktische tips om direct met jouw webshop te groeien.

“Investeer een dubbeltje online en krijg er een euro uit”

Schelte Meinsma, expertcoach van de e-Academy Talent Circles, is specialist op het gebied van Performance Based Marketing. Hoe krijg je meer geld via het internet? Wat kost het online en wat levert het me op? Hoe kun je groeien met je webshop zonder marketingbudget? Tijdens de webinar geeft Schelte antwoord op deze vragen en legt hij uit hoe je kunt werken op basis van succes. Dit doet hij aan de hand van de door hem ontwikkelde omgekeerd ROI, waarmee je succes kunt vergroten. Schelte onderbouwd zijn verhaal met praktische voorbeelden.

Over Schelte Meinsma

Al in het vorige millennium was Schelte als student al actief als online marketeer en ondernemer. Na een aantal bedrijven succesvol te hebben verkocht, is Schelte momenteel eigenaar en CEO van DBK en aantal andere ondernemingen en startups. Schelte zijn activiteiten zijn altijd terug te leiden tot performance based werken. Als je niet meet, dan weet je het ook niet. Als expertcoach bij de e-Academy van Thuiswinkel.org heeft hij al meer dan 2000 mensen geleerd hoe je performance based werkt.

Meld je gratis aan

Schrijf je nu gratis in voor de webinar op dinsdag 24 april om 11.00 uur.

Meld je aan