18 april 2018

e-Academy Campus: alle digitale informatie onder één dak

logo eacademy campus

Als er één branche booming én voortdurend in ontwikkeling is, dan is het de e-commercebranche. Dit biedt heel veel kansen, maar om die te kunnen grijpen moet je goed op de hoogte zijn van wat er allemaal reilt en zeilt binnen de branche. Ben jij het inmiddels zat om hiervoor het hele internet af te struinen op zoek naar een relevant training of cursus? Thuiswinkel e-Academy brengt met e-Academy Campus in kaart bij wie jij jezelf het beste kunt ontwikkelen. Superhandig, efficiënt én voordelig!

Professionaliseer jouw e-commerceskills

De e-Academy Campus is hét leerportaal voor de e-commerceprofessional die zich wil blijven ontwikkelen op het gebied van e-business. De campus biedt een scala aan e-commerceleeractiviteiten, variërend van individuele trainingen en webinars tot maatwerk en incompanytrajecten. Aan elke leeractiviteit zijn zogenoemde e-Academy Points gekoppeld, waardoor je gestructureerd aan je professionele ontwikkeling kunt werken.

Of je nu een training zoekt voor jezelf, voor een collega of voor een hele afdeling: e-Academy Campus is van alle markten thuis:

Individuele trainingen en events

Verschillende een- en tweedaagse klassikale trainingen, evenementen, (gratis) webinars en online cursussen op het gebied van online marketing, supply-chainmanagement en verandermanagement. Deze worden aangeboden door geselecteerde opleidingspartners, zoals Frankwatching, Lectric, KG Online Marketing, Adwise, Yellowlab, Prowareness en The People Side of Change. De aangeboden leeractiviteiten variëren van (basis)trainingen voor beginners tot geavanceerde trainingen voor gevorderden.

E-Academy Talent Circles

De Talent Circles zijn een initiatief van Thuiswinkel e-Academy. Het leren van experts én van andere vakgenoten staat hierin centraal. Het is een uniek concept in de markt, waarbij je onder begeleiding van een expertcoach tijdens zeven bijeenkomsten met andere vakgenoten je kennis verdiept dankzij verschillende bedrijfsbezoeken en gastcolleges. De Talent Circles zijn met name bedoeld voor professionals met minstens drie jaar werkervaring. De zeventig deelnemers die je voorgingen, zijn e-commerceprofessionals binnen gebieden als (online) marketing en HR en werken bij bedrijven als bol.com, Greetz, Conrad, Achmea, Wehkamp, G-Star en Ahold.

Leden van Thuiswinkel.org profiteren van een aantrekkelijke korting en betalen €1.495 per deelnemer in plaats van €1.895 voor niet-leden.

Maatwerk- en incompanytrajecten

Ons netwerk aan opleidingspartners biedt verschillende maatwerk- en incompanytrajecten op het gebied van online marketing, digitale transformatie en verandermanagement aan. Samen met de opleidingspartner stem je de specifieke wensen voor jouw team of afdeling af voor een optimaal resultaat.

Enkele facts & figures

  • Ruim 150 leeractiviteiten, variërend van klassikale trainingen tot online cursussen, webinars, events en Talent Circles. 
  • Zes e-commercevakgebieden: Communicatie & Content, Online Marketing, Social Media Marketing, Agile & Scrum, Supply Chain Management en (Big) Data Analytics. 
  • 20 learning partners.
  • Voor bepaalde trainingen en cursussen kun je een officieel certificaat behalen.

Start jouw persoonlijke ontwikkeling vandaag

Stop met het afstruinen van internet; wij hebben het complete e-commerceleeraanbod al voor je verzameld! Schrijf je vandaag nog in!

Ga naar e-Academy Campus