8 maart 2018
Persbericht

Thuiswinkel.org feliciteert winnaars Shopping Awards XS 2018

Logo Shopping Awards. Zwarte achtergrond. Logo met gouden diamant.

In de WesterUnie te Amsterdam zijn de eerste Shopping Awards 2018 uitgereikt. Otrium nam vanmiddag de Beste Starter Award in ontvangst. De online outlet voor modemerken bleef de webwinkels Beerwulf (speciaalbier) en Twickto (duurzaam constructiespeelgoed) voor. Ook maakte presentator Dennis Weening tijdens de feestelijke uitreiking de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XS bekend.

De jury over Otrium (www.otrium.nl), winnaar van de Beste Starter Award:

‘Het authentieke ondernemerschap van Otrium biedt onderscheid in een competitieve markt. Een slim, snel en solide verhaal van twee basisschoolvrienden. Het outlet-concept is doordacht en professioneel aangevlogen. Mede door het aantrekken van de juiste partijen is Otrium goed op weg om iets heel moois te maken. De verbazing van dit jaar!’

Winnaars Shopping Awards Publieksprijzen XS

Ondernemingen met een digitale propositie en een maximale jaaromzet van 4 miljoen euro konden meedingen naar de Shopping Awards Publieksprijzen XS. Duizenden Nederlandse klanten hebben de afgelopen maanden online verkopers beoordeeld. Het onafhankelijke onderzoek werd uitgevoerd door KiyOh. De webwinkels met de hoogste review scores ontvingen vanmiddag de Shopping Awards Publieksprijzen XS, in twaalf categorieën.

Thuiswinkel.org feliciteert alle winnaars:
Computer, Hard- & Software: www.sneltoner.nl 

Doe-het-zelf & Hobby: www.schroevenspecialist.nl 
Elektronica & Telecom: www.kabelshop.nl
Eten & Drinken: www.puurmieke.nl  
Mode: www.ricomoda.nl  
Persoonlijke verzorging: www.parfumwebshop.nl
Sieraden & Modeaccessoires: www.kofferstunter.nl  
Sportswear & Sportartikelen: www.bushcraftshop.nl  
Tuin & Dieren: www.toppershops.nl  
Vakanties & Reistickets: www.bebsy.nl
Voertuigen, Auto & Accessoires: www.datona.nl  
Wonen & Slapen: www.waterbedkampioen.nl  

 

Genomineerden voor 29 maart

De genomineerden voor de Shopping Awards Publieksprijzen XL worden volgende week bekend gemaakt. Dan wordt ook duidelijk welke bedrijven meedingen naar de vakprijzen in zes categorieën en naar de Intershop B2B Award, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt.

Wil jij het Shopping Awards Gala op 29 maart in Grand Hotel Huis ter Duin bijwonen? Dat kan! Als lid of business partner van Thuiswinkel.org heb je exclusief toegang tot het black-tie gala. Business partners (pakket 1) bieden we twee gratis kaartjes aan. Reserveer hier je ticket voor de uitreiking.

Organisatie

De Shopping Awards worden georganiseerd onder toezicht van de Stichting Shopping Awards. BBP Media uit Woerden is uitvoerend producent van de Shopping Awards. Brancheverenigingen die zich willen aansluiten bij de Shopping Awards kunnen zich melden bij de Stichting.

Voor meer informatie ga naar: www.shoppingawards.nl