29 januari 2018

Thuiswinkel.org helpt je stappen zetten

… door ShoppingTomorrow-expert te worden

meneer loopt een trap op

Wil jij vooraan in de trein zitten als het gaat om e-commerce? Voorbereid zijn op de consument van 2025, kennis ont­wikkelen en delen, meer exposure voor jezelf en je organisatie én daarnaast een netwerk opbouwen met circa 550 e-commerceprofessionals? Grijp je kans en meld je aan als ShoppingTomorrow-expert voor het onderzoeksjaar van 2018!

ShoppingTomorrow is het digital commerce-platform voor alle e-commerceprofessionals. Gezamenlijk verkennen, onderzoeken en dragen we bij aan de transformatie van b2c - en b2b-retail. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van bijvoor­beeld businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers en bedrij­ven? Met je expertgroep kom je tot concrete acties om je eigen concurrentiepositie en die van BV Nederland te verbeteren. In mei 2018 starten we het nieuwe onderzoeksjaar met ShoppingTomorrow – De kick-off, waar de expertgroepen voor het eerst samenkomen. 

Word jij onderdeel van deze exclusieve community?

 Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van de expertgroepen van onderzoeksjaar 2018 door je aan te melden voor de nieuwsbrief via: www.shoppingtomorrow.nl of geef direct je interessegebied aan ons door via info@shoppingtomorrow.nl.

... door te kiezen voor een domeinnaam met .shop

Goede domeinnamen met een .nl- of .comextensie raken op. Alleen de meest rare combinaties zijn nog mogelijk, maar die zijn niet makkelijk te gebruiken in commercials. De oplossing hiervoor is een .shop-extensie! Als je een specifiek productsoort verkoopt, zoals een baardtrimmer, kun je kiezen voor baardtrimmer.shop. Consumenten die jouw webshop-URL zien, weten direct dat je een webshop bent die baardtrimmers verkoopt. Met een .shop-extensie word je dus herkend als een webshop en dat levert veel voordelen op.

Wees je concurrentie voor en registreer nu je .shop-domeinnaam. Bij je lidmaatschap van Thuiswinkel Waarborg of Thuiswinkel Zakelijk krijg je voor één jaar gratis een .shop-domeinnaam inclusief DNS-/redirectservice t.w.v. €48,-! www.thuiswinkel.shop

… met het beste netwerk van webshops in Nederland

Wil jij netwerken met de beste webshops van Nederland? Dan is het Thuiswinkel business partner-programma echt iets voor jou. Blijf op de hoogte van de laatste feiten en cijfers en sluit je aan bij hét digital-commercenetwerk van Thuiswinkel.org. Profiteer van aantrekkelijke voordelen zoals:

 • Gratis kaarten voor verschillende events, bijvoorbeeld Shopping Today en het Shopping Awards Gala;
 • Kennisdeling op onze website en ledennieuwsbrief, bijvoorbeeld via blogposts;
 • Korting op standruimte bij de Webwinkel Vakdagen;
 • Brancheonderzoek Thuiswinkel Markt Monitor (4x per jaar).

Kijk voor alle informatie over deze en alle andere voordelen van business partner zijn op: www.thuiswinkel.org/business-partners

… met de vernieuwde e-Academy leerportal: de e-Academy Campus

De e-Academy Campus is de leerportal voor e-commerceprofessional die zich wil blijven ontwikkelen op het gebied van e-business. In de campus bieden de bij ons aangesloten opleiders en congresorganisaties hun trainingen, events, webinars en online cursussen op het gebied van e-business aan. Bovendien krijg je handvatten om gestructureerd aan jouw professionele ontwikkeling te werken. Zo blijf jij relevant en op de hoogte van alles in de e-business. 

Wat de voordelen precies zijn?

 • Boek eenvoudig getoetste trainingen, events, webinars en online cursussen over e-business
 • Ontvang studiepunten voor persoonlijke kwalificatie
 • Schrijf je gratis in via www.e-academycampus.nl
 • Maak je kennis zichtbaar op je CV of via social media
 • Leden van Thuiswinkel.org profiteren van (periodieke) kortingsacties

… op de B2B-markt

Net als consumenten kopen bedrijven steeds meer online. Het grootste verschil tussen B2C en B2B verkopen is dat de gemiddelde orderwaarde vaak een stuk groter is bij zakelijke (bulk)bestellingen. Je kunt deze nieuwe klantgroep bereiken door hen te ontzorgen. Bied ze daarom hetzelfde gemak én vertrouwen dat ze als consument al ervaren. Daar kunnen wij je heel goed mee helpen!

Voordelen van zakelijk lidmaatschap

 • Meer vertrouwen en conversie door het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk
 • Reviews tegen de scherpste prijs van Nederland!
 • Een aparte certificering voor B2B-klanten waarbij je niet aan het 'strenge' consumentenrecht hoeft te voldoen
 • Juridische hulp en praktische webinars over B2B ondernemen

Gratis of met korting toegang tot ons netwerk, kennis, events en onderzoeksrapporten

Meer weten?

Onze B2B-ledenmanager Nancy Joseph helpt je graag verder! Mail naar of bekijk de voordelen op www.thuiswinkel.org/zakelijk.

… helemaal voorbereid zijn op de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG)

25 mei 2018 staat inmiddels bij iedereen wel rood omcirkeld in de agenda: de nieuwe privacywet gaat van kracht. Deze Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft verstrekkende gevolgen voor bedrijven die (persoons)gegevens van bijvoorbeeld klanten, bezoekers of medewerkers verwerken. Wij helpen leden graag verder op dit gebied en we hebben daarom voor hen de gratis Thuiswinkel Privacytool ontwikkeld. Hiermee kunnen webwinkeliers zien aan welke vereisten ze moeten voldoen en handige documenten genereren, zoals een privacyverklaring en verwerkersovereenkomsten. 

Weet jij al wat een Data Protection Officer (DPO) is en of jouw bedrijf er een moet aanstellen? Of hoelang je de gegevens van je klanten mag bewaren? En ben je al op de hoogte van de boetes die de toezichthouder mag opleggen aan de bedrijven niet op de juiste manier persoonsgegevens verwerken? Als je antwoorden zoekt op deze of andere vragen gerelateerd aan de AVG, ga dan snel naar www.thuiswinkel.org/privacytool en check welke stappen jij nog moet zetten om aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen.