27 januari 2018

“Het vertrouwen dat men offline in ons heeft willen we graag ook online weergeven”

bushcraftshop.nl beleef buiten

Bushcraftshop is ontstaan vanuit de privéhobby van eigenaar en oprichter Erik van ’t Padje. Het liefste bevindt hij zich midden in de natuur. De boodschap “beleef buiten” wordt doorgevoerd in alle (online) activiteiten. Tijdens dit interview vertelt hij hoe zijn hobby zich tot een eigen bedrijf heeft ontwikkeld, waarom ze voor Thuiswinkel Waarborg hebben gekozen en wat de plannen voor 2018 zijn.

Toen Erik in 2012 begon met een hobbywinkel was hij nog alleen. 5 jaar later runt hij Bushcraftshop met een team van 12 flexibele medewerkers. “Met deze webshop wil ik mensen helpen hun hobby te kunnen beoefenen. Bushcraft zorgt voor rust en ontspanning, iets dat iedereen nodig heeft. Mensen zijn hele dagen bezig met werken en social media. Als je er echt eens op uit gaat voor meerdere dagen midden in de natuur, beleef je hoe het is om niet 24/7 bereikbaar te zijn.”

Beleef buiten

De slogan van Bushcraftshop staat als een huis: beleef buiten. De markt voor Bushcraft-gerelateerde producten wordt steeds groter. “In Nederland is dit back to basic principe redelijk nieuw, maar wel erg populair. De doelgroep verwacht kwaliteit en kennis van ons. Je moet op je uitrusting kunnen vertrouwen en zeker zijn dat je een eerlijk advies krijgt. Hiervoor kunnen ze zowel op onze webshop als in onze showroom in Middelburg terecht.”

Extra betrouwbaarheid

“Het vertrouwen dat men offline in ons heeft, willen we ook graag online weergeven. Veel consumenten zijn bekend met het Thuiswinkel Waarborg en weten dat een webshop met dit keurmerk technisch, juridisch en financieel in orde is. Vandaar dat wij ons graag wilden aansluiten bij het bekendste keurmerk in Nederland. De certificering behalen voelde als een echte mijlpaal die we maar al te graag vieren!”

Je vriend in de wildernis

“We steken veel tijd en moeite in klantenservice, bij ons draait het om de klant. Hoe fijn is het om eens een keer écht persoonlijk contact te hebben? Wij willen de consument het idee geven dat we net als hun vrienden altijd voor ze klaar staan. Je kunt met al je vragen bij ons terecht en je kunt op ons vertrouwen. We zijn jouw vriend in de wildernis.”

Internationalisering webshop

“In 2018 hebben we als doel om een inhaalslag te maken na de gigantische groei van de afgelopen tijd. We willen meer aandacht besteden aan de informatie en functionaliteiten op de webshop. Bovendien weten ook buitenlandse klanten onze shop te vinden en dat vraagt om een specifieke benadering. Zeker de buitenlandse klanten zijn erg verbaasd over het niveau van service en het persoonlijke contact dat wij ze bieden.”
De boodschap die Erik wil meegeven is: zorg dat je klant altijd centraal staat en denk bij het ondernemen vanuit de gedachte van de klant. Zorg voor een persoonlijke benadering en onderscheid je van de rest door te zorgen dat de klant zich in jouw webshop écht welkom en thuis voelt.

Wil jij meer vertrouwen en een hogere conversie?

Lid zijn van Thuiswinkel.org heeft veel voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Meer conversie door Thuiswinkel Waarborg-logo op je webshop.
  • Vertrouwen van consumenten door Thuiswinkel Waarborg Reviews.
  • Gratis hulp en ondersteuning op juridisch gebied (tools, tips en vraagbaak).
  • Wij komen op voor jouw belangen in Den Haag en Brussel.
  • Gratis of met korting toegang tot ons netwerk, kennis, events, onderzoeksrapporten en meer.

Bekijk de rest van de voordelen ofWord meteen lid