10 januari 2018

Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen bij standnummer 14!

thuiswinkel op de webwinkel vakdagen stand 14

Over twee weken is het eindelijk zover: de Webwinkel Vakdagen! Twee dagen lang ervaringen uitwisselen met 11.000 vakgenoten? In 11 themazalen en in één grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers zoals Pieter Zwart (Coolblue), Adriaan Thierry (Sonos), Olivier van Duijn (Marktplaats) en nog veel meer. 

Wij helpen je stappen zetten

Naast de vele interessante presentaties, kun je ons ook vinden op de beursvloer. Dit jaar vind je ons bij standnummer 14. Bekijk hieronder de plattegrond om te zien waar je precies heen kunt om ons te ontmoeten. Waarom je echt langs onze stand moet komen? Dat vertellen we je graag:

  • De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gaat binnenkort van kracht. Onze juristen kunnen je hierover bijpraten en je hierop voorbereiden door de Thuiswinkel Privacytool te gebruiken.
  • In een wereld vol webshops is het moeilijker om je te onderscheiden. Het Thuiswinkel Waarborg is het meest bekende keurmerk met 93% logoherkenning onder de consumenten in Nederland.
  • Niet alleen voor b2c-webshops, maar ook voor b2b-webshops staan wij klaar. Wij laten je graag de mogelijkheden van de zakelijke markt zien en helpen je in deze markt de eerste stappen zetten.


 

Herken onze business partners op de WWV

Op bovenstaande plattegrond zie je een heleboel groene vakjes bij de standnummers. Deze groene vakjes staan voor onze business partners. Op de beurs herken je ze aan de business partner-vlag. Deze bedrijven werken samen met ons aan een sterke en gezonde e-commercebranche.

Altijd blijven leren

Bij onze stand kun je ook kennismaken met de vernieuwde e-Academy Portal. Thuiswinkel e-Academy zorgt voor meer digitaal talent en zorgt dat jouw expertise voor iedereen zichtbaar is. We helpen je graag in kaart brengen welke training voor jou het best passend is en hoe jij je het beste kunt ontwikkelen. Onder alle inschrijvingen tijdens de Webwinkel Vakdagen in de e-Academy Portal verloten we een GRATIS eendaagse training naar keuze.

Ben jij erbij?

Genoeg redenen om deze twee topdagen niet te missen. Heb jij je al aangemeld?
Meld je hier aan!