18 december 2017

Knallend het jaar uit met Twinkle 10!

Het magazine de Twinkle in de sneeuw

Iedere (witte) decembermaand ligt er weer een Twinkle in je brievenbus. Dinsdag 19 december ontvang je de tiende en tevens de laatste editie van 2017. Wil jij dit jaar eindigen met een knaller? Dat kan met deze piekfijne editie van de Twinkle. We bereiden je graag voor op het komende jaar en praten je bij over alle belangrijke ontwikkelingen in de e-commerce.  

In deze editie lees je alles over de Webwinkel Vakdagen en het bomvolle programma op 24 en 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Verder kun je alles lezen over hoe Daphne Scholten van Thuiswinkel Waarborg-lid Alcoholvrij BV de beste aanbieder wilt worden van alcoholvrije dranken. Bovendien praat Michael Woensdregt van Hygienepapier.nl je helemaal bij over de belangrijkste ontwikkelingen, zijn ambities en het belang van het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk voor hun webshop. Onze jurist, Ank van Heeringen, behandelt een uitspraak over een openbare veiling. 

Zoals je inmiddels wel doorhebt, staat Twinkle Magazine editie 10 vol met interessante artikelen. Ben jij nieuwsgierig en wil je iedere editie ontvangen? Word dan lid van Thuiswinkel.org. Ben je al lid? Dan vind je de nieuwste editie vanaf 19 december ook in ‘’Mijn Account’’